Povezane vesti
Delez Srbija: "Nepravedno smo izdvojeni, stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene"
Kurir 22.02.2025
"Delez Srbija" se obratio javnosti zbog, kako se navodi, niza neistinitih podataka i konfuzije oko marži, prihoda, profita i cena, koji su u prethodnom periodu plasirani u javnosti i koji su doveli u zabludu deo građana. "Nepravedno, naša industrija i mi… »
"Delez Srbija": Mi smo poslednja karika u lancu snabdevanja, mogućnost da utičemo na cene je ograničena
RTS 22.02.2025
Rast troškova podriva napore da se snize maloprodajne cene, saopštio je "Delez Srbija", navodeći povećanje cena energije i transporta, povećanje troškova rada, povećanje troškova sirovina za proizvode. Kompanija "Delez Srbija" saopštila je da je u… »
Delez poziva na istinitost i odgovornost u javnom istupanju
Euronews 22.02.2025
Delez Srbija se obraća javnosti zbog niza neistinitih podataka i konfuzije oko marži, prihoda, profita i cena, koji su u prethodnom periodu plasirani u javnosti i koji su doveli u zabludu deo građana. Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija smo… »
Vesti dana »
Narandžasti meteo-alarm u većem delu Srbije, temperatura do 36 stepeni – do kada će trajati toplotni talas
RTS pre 38 minutajoš 27 povezanih
Dan posle razornih zemljotresa! Horor prizor iz vazduha, grad skoro sravnjen sa zemljom, spasioci nemaju baterijske lampe, počele pljačke na svakom koraku!
Kurir pre 18 minutajoš 17 povezanih
Australija i SAD prošli dalje, Paragvaj čeka rasplet za nokaut fazu
Politika pre 43 minutajoš 13 povezanih
Uklonjena reč „zavet“: U Gračanici postavljen bilbord “Vidovdan 2026”
Sputnik pre 1 satjoš 6 povezanih