Povezane vesti

Delez Srbija: "Nepravedno smo izdvojeni, stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene"

Delez Srbija: "Nepravedno smo izdvojeni, stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene"

Kurir pre 1 dan
"Delez Srbija" se obratio javnosti zbog, kako se navodi, niza neistinitih podataka i konfuzije oko marži, prihoda, profita i cena, koji su u prethodnom periodu plasirani u javnosti i koji su doveli u zabludu deo građana. "Nepravedno, naša industrija i… »
"Delez Srbija": Mi smo poslednja karika u lancu snabdevanja, mogućnost da utičemo na cene je ograničena

"Delez Srbija": Mi smo poslednja karika u lancu snabdevanja, mogućnost da utičemo na cene je ograničena

RTS pre 19 sati
Rast troškova podriva napore da se snize maloprodajne cene, saopštio je "Delez Srbija", navodeći povećanje cena energije i transporta, povećanje troškova rada, povećanje troškova sirovina za proizvode. Kompanija "Delez Srbija" saopštila je da je… »
Delez poziva na istinitost i odgovornost u javnom istupanju

Delez poziva na istinitost i odgovornost u javnom istupanju

Euronews pre 19 sati
Delez Srbija se obraća javnosti zbog niza neistinitih podataka i konfuzije oko marži, prihoda, profita i cena, koji su u prethodnom periodu plasirani u javnosti i koji su doveli u zabludu deo građana. Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija smo… »

Vesti dana »