Povezane vesti

Kanga upropastio šampiona u derbiju

Kanga upropastio šampiona u derbiju

Sportski žurnal 22.02.2025
Rijeka rasturila Dinamo na Rujevici (4:0), Hajduk očitao leciju Osijeku (4:0). Zaređali su Rijeka i Hajduk sa kiksevima, šampion Dinamo je došao u priliku da ih sustigne, ali... Usledio je derbi na Rujevici, Francuz Đuar je domaćinu u 27. minutu doneo… »
Kanavaro posle 0:4: "Sudije, ne sviđa mi se..."

Kanavaro posle 0:4: "Sudije, ne sviđa mi se..."

B92 22.02.2025
Fabio Kanavaro, trener Dinama, uzroke ubedjvog poraza protiv Rijeke (4:0) na Rujevici vidi u lošem sudijskom kriterijumu. To je i izložio javnost po okončanju susreta. "Neke stvari nismo radili dobro, ali nije prvi put da nam se to događa. Ne sviđa mi se… »
Istorijski debakl Dinama: Rijeka razmotirala Zagrepčane i udaljila ih od titule!

Istorijski debakl Dinama: Rijeka razmotirala Zagrepčane i udaljila ih od titule!

Hot sport 22.02.2025
Zagrebački klub doživeo najteži poraz u domaćoj ligi u poslednjih 30 godina! Dinamo Zagreb doživeo je jedan od najtežih poraza u svojoj novijoj istoriji, izgubivši od Rijeke sa ubedljivih 4:0 na Rujevici. Aktuelni šampion već na poluvremenu gubio je 3:0… »
Kanavaro za 0:4 okrivio… sudiju!

Kanavaro za 0:4 okrivio… sudiju!

Sport klub 22.02.2025
Šta je razlog istorijskog poraza Dinama od Rijeke danas na "Rujevici"? Sudije, ako pitate svetskog šampiona u fudbalu Fabija Kanavara. „Neke stvari nismo radili dobro, ali nije prvi put da nam se to događa. Ne sviđa mi se kriterijum suđenja, mislim da je… »
Šta se ovo dešava u Hrvatskoj? Dinamo ponižen u Rijeci, Hajduk konačno silan!

Šta se ovo dešava u Hrvatskoj? Dinamo ponižen u Rijeci, Hajduk konačno silan!

Sportske.net 22.02.2025
Neverovatno uzbudljiva šampionska trka se ove sezone odvija u Hrvatskoj. Danas su odigrana dva derbija 23. kola HNL-a, posle kojih je "večiti" prvak Dinamo za korak bliži da izgubi titulu. Rijeka je na svom terenu do nogu potukla Dinamo i savladala ga sa… »
Dinamo Zagreb se obrukao, Rijeka mu udarila „šamar“ koji bi mogao da ga košta titule

Dinamo Zagreb se obrukao, Rijeka mu udarila „šamar“ koji bi mogao da ga košta titule

Nova 22.02.2025
Fudbaleri Dinama iz Zagreba doživeli su debakl na gostovanju protiv Rijeke i izgubili rezultatom 4:0. Rijeka je deklasirala Dinamo u 23. kolu hrvatskog HNL šampionata. Domaći su došli u vođstvo u 27. minutu glom Naisa Đuara. Do kraja poluvremena smo… »
Nezapamćeni debakl: Dinamo izgubio 4:0 na Rujevici!

Nezapamćeni debakl: Dinamo izgubio 4:0 na Rujevici!

Sport klub 22.02.2025
Još jedan veliki šamar za zagrebački Dinamo koji igra jednu od najlošijih sezona u hrvatskoj ligi. U velikom derbiju sa Rijekom, aktuelni šampion poražem je sa ubedljivih 4:0, što je bio njegov već sedmi poraz ove sezone. Zagrepčanima se debakl smešio… »
Debakl Dinama u derbiju - Rijeka gazi ka tituli

Debakl Dinama u derbiju - Rijeka gazi ka tituli

B92 22.02.2025
U derbiju 23. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Rijeka je deklasirala Dinamo Zagreb rezultatom 4:0. Šampionska trka u Hrvatskoj veoma je uzbudljiva i vodi se između tri kluba. Ili se makar vodila do ove runde. Rijeka je sačuvala prvo mesto na tabeli… »

Vesti dana »