Povezane vesti
Kanga upropastio šampiona u derbiju
Sportski žurnal 22.02.2025
Rijeka rasturila Dinamo na Rujevici (4:0), Hajduk očitao leciju Osijeku (4:0). Zaređali su Rijeka i Hajduk sa kiksevima, šampion Dinamo je došao u priliku da ih sustigne, ali... Usledio je derbi na Rujevici, Francuz Đuar je domaćinu u 27. minutu doneo… »
Kanavaro posle 0:4: "Sudije, ne sviđa mi se..."
B92 22.02.2025
Fabio Kanavaro, trener Dinama, uzroke ubedjvog poraza protiv Rijeke (4:0) na Rujevici vidi u lošem sudijskom kriterijumu. To je i izložio javnost po okončanju susreta. "Neke stvari nismo radili dobro, ali nije prvi put da nam se to događa. Ne sviđa mi se… »
Istorijski debakl Dinama: Rijeka razmotirala Zagrepčane i udaljila ih od titule!
Hot sport 22.02.2025
Zagrebački klub doživeo najteži poraz u domaćoj ligi u poslednjih 30 godina! Dinamo Zagreb doživeo je jedan od najtežih poraza u svojoj novijoj istoriji, izgubivši od Rijeke sa ubedljivih 4:0 na Rujevici. Aktuelni šampion već na poluvremenu gubio je 3:0… »
Kanavaro za 0:4 okrivio… sudiju!
Sport klub 22.02.2025
Šta je razlog istorijskog poraza Dinama od Rijeke danas na "Rujevici"? Sudije, ako pitate svetskog šampiona u fudbalu Fabija Kanavara. „Neke stvari nismo radili dobro, ali nije prvi put da nam se to događa. Ne sviđa mi se kriterijum suđenja, mislim da je… »
Šta se ovo dešava u Hrvatskoj? Dinamo ponižen u Rijeci, Hajduk konačno silan!
Sportske.net 22.02.2025
Neverovatno uzbudljiva šampionska trka se ove sezone odvija u Hrvatskoj. Danas su odigrana dva derbija 23. kola HNL-a, posle kojih je "večiti" prvak Dinamo za korak bliži da izgubi titulu. Rijeka je na svom terenu do nogu potukla Dinamo i savladala ga sa… »
Dinamo Zagreb se obrukao, Rijeka mu udarila „šamar“ koji bi mogao da ga košta titule
Nova 22.02.2025
Fudbaleri Dinama iz Zagreba doživeli su debakl na gostovanju protiv Rijeke i izgubili rezultatom 4:0. Rijeka je deklasirala Dinamo u 23. kolu hrvatskog HNL šampionata. Domaći su došli u vođstvo u 27. minutu glom Naisa Đuara. Do kraja poluvremena smo… »
Nezapamćeni debakl: Dinamo izgubio 4:0 na Rujevici!
Sport klub 22.02.2025
Još jedan veliki šamar za zagrebački Dinamo koji igra jednu od najlošijih sezona u hrvatskoj ligi. U velikom derbiju sa Rijekom, aktuelni šampion poražem je sa ubedljivih 4:0, što je bio njegov već sedmi poraz ove sezone. Zagrepčanima se debakl smešio… »
Debakl Dinama u derbiju - Rijeka gazi ka tituli
B92 22.02.2025
U derbiju 23. kola hrvatskog fudbalskog prvenstva Rijeka je deklasirala Dinamo Zagreb rezultatom 4:0. Šampionska trka u Hrvatskoj veoma je uzbudljiva i vodi se između tri kluba. Ili se makar vodila do ove runde. Rijeka je sačuvala prvo mesto na tabeli… »
Vesti dana »

Oblačno i svežije, lokalno sa vremenskim nepogodama, temperatura do 28 stepeni
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

"Poslali slike mrtvog..." Starleti i pevačici ubili očeve, potresna slika Jokićeve žene iz "Oluje" obišla svet
Telegraf pre 31 minutajoš 13 povezanih

Ruska protivvazdušna odbrana uništila 61 ukrajinski dron tokom noći
RTV pre 36 minutajoš 7 povezanih

U Beogradu tokom noći 113 intervencija, pet lakše povređih u četiri udesa
Nova pre 16 minutajoš 5 povezanih