Povezane vesti
Tramp: SAD i Ukrajina blizu skapanja dogovora o podeli prihoda od ukrajinskih resursa
Vesti online 22.02.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su SAD i Ukrajina blizu sklapanja dogovora o podeli prihoda od ukrajinskih minerala u sklopu napora da se okonča rat u Ukrajini. – Mislim da smo prilično blizu dogovora – rekao je Tramp na skupu… »
Tramp zahteva polovinu prihoda od ukrajinskih resursa bez bezbednosnih garancija
RTV 22.02.2025
KIJEV - Administracija američkog predsednika Donalda Trampa je u novom predlogu pozvala Ukrajinu da prepusti SAD polovinu prihoda od prirodnih resursa, uključujući minerale, gas i naftu, kao i zarade od luka i druge infrastrukture, preneo je danas… »
(Ne)pristojna ponuda Trampa za Ukrajinu Traži prirodne resurse, ne nudi bezbednosne garancije
Dnevnik 22.02.2025
KIJEV: Administracija američkog predsednika Donalda Trampa je u novom predlogu pozvala Ukrajinu da prepusti SAD polovinu prihoda od prirodnih resursa, uključujući minerale, gas i naftu, kao i zarade od luka i druge infrastrukture, preneo je danas Njujork… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 3 satajoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 1 satjoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih