Povezane vesti

Brnabić: Sastaću se s Piculom, njegova ocena o napretku Srbije je sramota

RTV 23.02.2025
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić potvrdila je večeras da će se u Beogradu sastati sa stalnim izvestiocem Evropskog Parlamenta (EP) za Srbiju Toninom Piculom, iako je, kako je navela, njegova ocena u izveštaju o Srbiji "sramota"… »
„Da li će mi to biti najlepša stvar u životu? Neće Brnabić: Sastaću se s Piculom, njegova ocena o napretku Srbije je…

„Da li će mi to biti najlepša stvar u životu? Neće Brnabić: Sastaću se s Piculom, njegova ocena o napretku Srbije je…

Dnevnik 23.02.2025
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić potvrdila je večeras da će se u Beogradu sastati sa stalnim izvestiocem Evropskog Parlamenta (EP) za Srbiju Toninom Piculom, iako je, kako je navela, njegova ocena u izveštaju o Srbiji "sramota". "Da li će… »

Telegraf 23.02.2025
Preporučujemo. Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić potvrdila je večeras da će se u Beogradu sastati sa stalnim izvestiocem Evropskog Parlamenta (EP) za Srbiju Toninom Piculom, iako je, kako je navela, njegova ocena u izveštaju o Srbiji… »
Brnabić: Sastaću se sa Toninom Piculom, njegova ocena o napretku u Srbiji sramota

Brnabić: Sastaću se sa Toninom Piculom, njegova ocena o napretku u Srbiji sramota

Euronews 23.02.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sastati sa stalnim evropskim izvestiocem EP za Srbiju Toninom Piculom, koji će u našoj zemlji boraviti od 23. do 26. februara. "Da li će mi to biti najlepša stvar u životu? Neće… »
Picula od danas u Srbiji

Picula od danas u Srbiji

Radio 021 23.02.2025
Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Tonino Picula boraviće od danas, 23. do srede, 26. februara u Beogradu. Picula, evroposlanik Hrvatske iz političke grupacije Socijalisti i demokrate, tokom prve posete Srbiji u ulozi stalnog izvestioca EP… »

Vesti dana »