Повезане вести

Вучевић о новом премијеру и захтевима студената у блокади: Једини лековит пут да изађемо из ситуације у којој се земља нашла…

Вучевић о новом премијеру и захтевима студената у блокади: Једини лековит пут да изађемо из ситуације у којој се земља нашла…

Курир 23.02.2025
БЕОГРАД - Осећам се добро, и осећам се лично добро, али сам са друге стране лично забринут за школе, за ђаке, за то да ће неки да спроведу обојену револуцију и да насиљем реше ствари које се насиљем не могу решавати, каже Милош… »
Вучевић: Србији треба храбар и рационалан нови премијер, важно да Нови Сад добије градоначелника

Вучевић: Србији треба храбар и рационалан нови премијер, важно да Нови Сад добије градоначелника

Еуроневс 23.02.2025
Председник Владе Републике Србије у оставци Милош Вучевић изјавио је данас да је његово мишљење да Србија треба да иде у правцу избора нове владе. "Хајде да прво видимо да ли ћемо ићи у правцу нове владе или избора. Ја мислим… »

НИН 23.02.2025
Председник Владе Републике Србије Милош Вучевић изјавио је данас да је његово мишљење да Србија треба да иде у правцу избора нове владе. "Хајде да прво видимо да ли ћемо ићи у правцу нове владе или избора. Ја мислим да треба… »
Вучевић: Једини лековити пут за решење кризе је дијалог

Вучевић: Једини лековити пут за решење кризе је дијалог

Данас 23.02.2025
Председник Владе Србије у оставци Милош Вучевић изјавио је данас да је „једини лековити пут“ за решење актуелне политичке ситуације у земљи дијалог и да се нада да ће разум превладати међу студентима и професорима. „Нама је… »
"Мислим да идемо у добром правцу": Вучевић о студентским захтевима: "Насушно нам је потребан разговор"

"Мислим да идемо у добром правцу": Вучевић о студентским захтевима: "Насушно нам је потребан разговор"

Блиц 23.02.2025
"Разговор је једини пут," изјавио је премијер у оставци Милош Вучевић, указујући на потребу за дијалогом између студената, професора и власти у потрази за бољом Србијом и друштвеним амбијентом. Вучевић је изразио забринутост… »
"Уздам се да ће разум превладати код студената и професора" Премијер Вучевић: Грађани Србије су у два и по сата могли да виде…

"Уздам се да ће разум превладати код студената и професора" Премијер Вучевић: Грађани Србије су у два и по сата могли да виде…

Дневник 23.02.2025
Премијер Србије Милош Вучевић говори за Пинк телевизију о свим важним и актуелним темама. Председник Владе истакао је да се осећа добро, али да је забринут за школе, ђаке и покушај неких да се насиљем реше ствари. -Питање које… »
Вучевић о новом премијеру и студентским захтевима: "Једини пут да изађемо из ситуације..."

Вучевић о новом премијеру и студентским захтевима: "Једини пут да изађемо из ситуације..."

Телеграф 23.02.2025
"Вучић не бежи од питања" Милош Вучевић, премијер Србије у оставци поручио је да је "разговор једини пут", указујући на потребу за дијалогом између студената, професора и власти у потрази за бољом Србијом и друштвеним… »

Вести дана »