Povezane vesti
Kinez Amfilohije prešao u pravoslavlje, sada je monah na Svetoj Gori: "Reći ću vam šta je prvo što sam uradio kad sam došao u…
Blic 23.02.2025
Životne priče koje se kriju iza monaha na Svetoj Gori predstavila je grčka televizija Skaj u ponedeljak uveče u emisiji "Primetime". Pred kamerama su se našli jedan Kinez koji je postao monah, jedan student iz Soluna koji je odmah nakon diplome izabrao… »
"To je sve što sam želeo" Kinez se zamonašio na Svetoj Gori i dobio ime Amfilohije: Primio pravoslavlje, a evo kako izgleda…
Kurir 23.02.2025
Životne priče koje se kriju iza monaha na Svetoj Gori predstavila je grčka televizija "Skaj" u emisiji "PrimeTime". Pred kamerama su se našli jedan Kinez koji je postao monah, jedan student iz Soluna koji je odmah nakon diplome izabrao monaštvo, monah… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar u Nišavskom i Mačvanskom okrugu
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 49 povezanih

Jamajka ponovo ima najbržeg čoveka na svetu, prvog posle Bolta! VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 30 povezanih

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 59 minutajoš 14 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 43 minutajoš 8 povezanih