Повезане вести
Пожар на Бановом брду: Жена тешко повређена, ватрогасци одмах реаговали
Телеграф 23.02.2025
Препоручујемо. Жена стара око 85 година повређена је у пожару који је јутрос, око 8.30 часова, избио у стану у згради на Бановом брду. Пожар је избио у Улици краљице Катарине, а на лице места су брзо стигле ватрогасне екипе које… »
"Грејала ноге феном, па запалила стан": Станари зграде на Бановом брду двапут евакуисани због пожара у истом стану. "Хвала…
Курир 23.02.2025
- Живим већ годинама у улазу поред, али госпођу никад нисам видела. Она је, колико знам, непокретна, а живела је сама. Комшије из стана поред њеног су осетиле дим и позвале ватрогасце, а како су ми рекли, она је грејала ноге… »
Малерозни станари зграде на београдском Бановом брду: У року од неколико сати у истом стану два пута избио пожар! Власница…
Курир 23.02.2025
У истом стану у приземљу зграде у Улици краљице Катарине на београдском Бановом брду данас је двапут избио пожар у року од само неколико сати. Први пут је ватра избила око 8.30 сати и том приликом је тешко повређена власница… »
Пожар на Чукарици: Повређена жена, превезена у болницу
Еуроневс 23.02.2025
Једна жена повређена је у пожару који је избио јутрос у њеном стану на Чукарици, сазнаје Тањуг. Пожар је локализован, а избио је јутрос у 8.30 часова у Улици Краљице Катарине. Повређена жена задобила је опекотине на ногама и… »
Пожар на Бановом брду: Жена тешко повређена, ватрогасци локализовали пожар
Нова 23.02.2025
Жена стара око 85 година повређена је у пожару који је јутрос, око 8.30 часова, избио у стану у згради на Бановом брду. Пожар је избио у Улици краљице Катарине, а на лице места су брзо стигле ватрогасне екипе које су извукле… »
У пожару на Чукарици повређена једна особа
Н1 Инфо 23.02.2025
Јутрос око 8.30 сати избио је пожар на Чукарици у којем је једна жена повређена, незванично сазнаје Н1. У пожару који је избио у стану у Улици краљице Катарине, власница стана задобила је опекотине ногу. Како сазнаје Н1, пожар… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана