Povezane vesti

Nakon bojkota prodavnica u Srbiji, oglasio se Delez: "Trpimo štetu zbog neopravdanih optužbi"

Nakon bojkota prodavnica u Srbiji, oglasio se Delez: "Trpimo štetu zbog neopravdanih optužbi"

Telegraf pre 4 sati
Izvršni odbor Delez Srbija saopštio je danas da razume i deli nezadovoljstvo kupaca zbog rasta cena, ali da treba da se zna da je ta kompanija poslednja karika u lancu snabdevanja hranom i u tom smislu ima ograničenu mogućnost da utiče na cene. Kako… »
Delez uoči bojkota: Nepravedno smo okrivljeni za visoke cene

Delez uoči bojkota: Nepravedno smo okrivljeni za visoke cene

Nova ekonomija pre 6 sati
Uoči početka bojkota prodavnica u vlasništvu Deleza, koji je najavljen za ponedeljak, 24. februar, ova kompanija je saopštila da je nepravedno okrivljena za visoke cene i „stigmatizovana“. „Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija smo… »
Delez Srbija: Razumemo nezadovoljstvo kupaca, svi da smanje cene

Delez Srbija: Razumemo nezadovoljstvo kupaca, svi da smanje cene

Nova pre 7 sati
Izvršni odbor Delez Srbija saopštio je danas da razume nezadovoljstvo kupaca zbog rasta cena, ali treba da znaju da 94 odsto prosečne maloprodajne cene Delez isplaćuje drugima, pre svega 59 odsto dobavljačima, 14 odsto državi za porez na dodatu… »
Delez Srbija tvrdi da su nepravedno stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene

Delez Srbija tvrdi da su nepravedno stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene

Novi magazin pre 7 sati
Kompanija Delez Srbija saopštila je da je u prethodnom periodu u javnost plasiran niz neistinitih podataka oko marži, prihoda, profita i cena, koji su, kako se navodi, doveli u zabludu deo građana. "Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija smo… »
Delez Srbija: Nepravedno smo stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene

Delez Srbija: Nepravedno smo stigmatizovani i okrivljeni za visoke cene

N1 Info pre 8 sati
Kompanija Delez Srbija saopštila je da je u prethodnom periodu u javnost plasiran niz neistinitih podataka oko marži, prihoda, profita i cena, koji su, kako se navodi, doveli u zabludu deo građana. "Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija smo… »
Kompanija "Delez" poziva na istinitost i odgovornost u javnom istupanju

Kompanija "Delez" poziva na istinitost i odgovornost u javnom istupanju

Blic pre 8 sati
"Delez Srbija" se obraća javnosti zbog niza neistinitih podataka i konfuzije oko marži, prihoda, profita i cena, koji su u prethodnom periodu plasirani u javnosti i koji su doveli u zabludu deo građana. Nepravedno, naša industrija i mi kao kompanija… »
"Mogućnost da utičemo na cene je ograničena": Oglasio se maloprodajni lanac u Srbiji zbog najavljenog bojkota

"Mogućnost da utičemo na cene je ograničena": Oglasio se maloprodajni lanac u Srbiji zbog najavljenog bojkota

Mondo pre 10 sati
"Delez Srbija" saopštila je da je u prethodnom periodu u javnosti plasiran niz neistinitih podataka i konfuzija oko marži, prihoda, profita i cena, koji su, kako tvrde, doveli u zabludu deo građana. Rast troškova podriva napore da se snize… »

Vesti dana »