Povezane vesti
Ograda ispred Skupštine Novog Sada pred sutrašnju sednicu i protest opozicije
Radio 021 23.02.2025
Postavlja se ograda ispred Skupštine grada, pred sutrašnju sednicu na kojoj bi trebalo da bude izabran novi gradonačelnik Novog Sada, ali i pred sutrašnji protest koji organizuje opozicija. "Vlast očito planira da spreči opoziciju i građane da zaustave… »
Postavlja se ograda ispred Skupštine Novog Sada pred sutrašnju sednicu i protest opozicije
N1 Info 23.02.2025
Obezbeđenje i neidentifikovane osobe pod kapuljačama, bez obeležja na sebi, postavljale su danas ogradu ispred Skupštine grada, pred sutrašnju sednicu na kojoj bi trebalo da bude izabran novi gradonačelnik Novog Sada, ali i pred sutrašnji protest koji… »
Postavlja se ograda ispred Skupštine Novog Sada pred sutrašnju sednicu i protest opozicije
Novi magazin 23.02.2025
Obezbeđenje i neidentifikovane osobe pod kapuljačama, bez obeležja na sebi, postavljale su danas ogradu ispred Skupštine grada, pred sutrašnju sednicu na kojoj bi trebalo da bude izabran novi gradonačelnik Novog Sada, ali i pred sutrašnji protest koji… »
Postavljaju ogradu ispred Skupštine Novog Sada pred izbor novog gradonačelnika
Nova 23.02.2025
"Očekujem da bude izabran gradonačelnik Novog Sada": Vučević o sutrašnjoj sednici: Nadam se da nikome neće pasti na pamet da…
Blic 23.02.2025
Premijer Miloš Vučević govorio je jutros o izboru novog gradonačelnika u Novom Sadu, na sednici zakazanoj za sutra. - Mislim da je važno da Novi Sad, kao drugi grad po veličini, dobije gradonačelnika. Đurić je podneo ostavku kada i ja. Time smo obojica… »
"Očekujem da bude izabran gradonačelnik Novog Sada" Premijer Vučević o sutrašnjoj sednici: Nadam se da nikome neće pasti na…
Dnevnik 23.02.2025
Premijer Miloš Vučević govorio je za Pink televiziju i o izboru novog gradočelnika u Novom Sadu, na sednici zakazanoj za sutra. -Mislim da je važno da Novi Sad, kao drugi grad po veličini, dobije gradonačelnika, Đurić je podneo ostavku kada i ja. Time… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 33 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

Otkriveni prvi detalji misterioznog sastanka u Kremlju: "Tramp je poslao signale Rusiji, odgovorili smo": Evo o čemu su pričali Putin i Vitkof
Blic pre 6 minutajoš 18 povezanih

Dodikov savetnik: Strani uzurpator se može pobediti jedino Gavrilovim principom
N1 Info pre 41 minutajoš 99 povezanih

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 5 satijoš 20 povezanih