Повезане вести
"Била сам очајна кад је син рекао да ће је оженити, она продаје интиму!" Свекрва изнела шок тврдње о Маји Николић: "На…
Блиц 23.02.2025
Певачица Маја Николић тренутно је у центру медијске пажње јер се такмичи на "Песми за Евровизију", а пред сам наступ је доживела незгоду и поломила ногу. Ипак, то је неће спречити да наступа, а мало ко зна да се певачица удавала… »
Свекрва изнела шок тврдње о Маји Николић: "На црквено венчање нисмо били позвани"
Мондо 23.02.2025
Бивша свекрва изнела је шокантне детаље о односу с певачицом. Певачица Маја Николић тренутно је у центру медијске пажње јер се такмичи на "Песми за Евровизију", а пред сам наступ је доживела незгоду и поломила ногу. Ипак, то је… »
"Син ју је довео и рекао да се жени" Исповест бивше свекрве Маје Николић шокирала јавност: Била сам очајна, она продаје…
Курир 23.02.2025
Певачица Маја Николић тренутно је у центру медијске пажње јер се такмичи на "Песми за Евровизију", а пред сам наступ је доживела незгоду и поломила ногу. Ипак, то је неће спречити да наступа, а мало ко зна да се певачица удавала… »
Вести дана »
Европске демократе о интервенцији полиције на Медицинском факултету: Је л’ то твој дијалог, Вучићу?
Радио сто плус пре 32 минутајош 3 повезане