Povezane vesti

"Probudila me je eksplozija, a onda sam video plamen": Očevidac požara u Nišu: "Vatrogasac je krvario"

"Probudila me je eksplozija, a onda sam video plamen": Očevidac požara u Nišu: "Vatrogasac je krvario"

Blic pre 2 sata
Nišlije koje žive u uličici koja spaja Episkopsku i Ulicu Stanoja Bunuševca gde je danas oko 11 sati izbio požar, prve su pokušale da suzbiju vatrenu stihiju. - Iz sna me je probudila vika, cika uznemirenih ljudi, video sam ogroman plamen. Dohvatio… »
Vučković: U Nišu dva požara za 12 sati, apel građanima da paze u zimskom periodu

Vučković: U Nišu dva požara za 12 sati, apel građanima da paze u zimskom periodu

NIN pre 10 sati
Predsednik niške opštine Palilula Bratislav Vučković rekao je danas da su na teritoriji te opštine od sinoć izbila dva požara, jedan u napuštenoj štampariji, a drugi u kući kada su povređene dve osobe, zbog čega je apelovao na građane da paze… »
Dva požara za vikend u Nišu: Planulo u garaži u sokačetu, stanari uznemireni, uzrok požara i dalje nepoznat

Dva požara za vikend u Nišu: Planulo u garaži u sokačetu, stanari uznemireni, uzrok požara i dalje nepoznat

Kurir pre 10 sati
NIŠ - U požaru koji se jutros oko 11 sati dogodio u jednoj garaži u sokačetu Episkopske ulice u Nišu povređen je deka M.M.(71) i jedan vatrogasac (53). Kako kažu u Univerzitetsko kliničkom centru, deka je zadobio opekotine na licu i povredu glave… »

Euronews pre 10 sati
Predsednik niške opštine Palilula Bratislav Vučković rekao je danas da su na teritoriji te opštine od sinoć izbila dva požara, jedan u napuštenoj štampariji, a drugi u kući kada su povređene dve osobe, zbog čega je apelovao na građane da paze… »
Dva požara u Nišu za 12 sati, građani čuli detonacije: Izdat hitan apel za meštane: Oglasio se predsednik opštine

Dva požara u Nišu za 12 sati, građani čuli detonacije: Izdat hitan apel za meštane: Oglasio se predsednik opštine

Blic pre 11 sati

Blic pre 11 sati
Povređen vlasnik garaže, policajac i vatrogasac: Evo u kakvom su stanju, detalji velikog požara i eksplozije u Nišu

Povređen vlasnik garaže, policajac i vatrogasac: Evo u kakvom su stanju, detalji velikog požara i eksplozije u Nišu

Mondo pre 11 sati
Tri osobe su povređene u požaru koji je izbio u garaži u Nišu. Tri osobe su povređene u stravičnom požaru, koji je oko 11 časova izbio u u niškom naselju Palilula, u sokačetu u neposrednoj blizini Ulice episkopske. Požar je izbio u garaži… »
„Eksplozije su gruvale, vatrogasac je krvario“: Svedočenje očevica požara u Nišu FOTO, VIDEO

„Eksplozije su gruvale, vatrogasac je krvario“: Svedočenje očevica požara u Nišu FOTO, VIDEO

Nova pre 12 sati
Nišlije koje žive u uličici koja spaja Episkopsku i Ulicu Stanoja Bunuševca gde je danas oko 11 sati izbio požar, prve su pokušale da suzbiju vatrenu stihiju. „Iz sna me je probudila vika, cika uznemirenih ljudi, video sam ogroman plamen. Dohvatio… »
"Eksplozije su gruvale, vatrogasac je krvario": Svedoci stravičnog požara u Nišu opisali dramatične trenutke

"Eksplozije su gruvale, vatrogasac je krvario": Svedoci stravičnog požara u Nišu opisali dramatične trenutke

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Nišlije koje žive u uličici koja spaja Episkopsku i Ulicu Stanoja Bunuševca, gde je danas oko 11 sati izbio požar, prve su pokušale da suzbiju vatrenu stihiju. "Iz sna me je probudila vika, cika uznemirenih ljudi, video sam ogroman… »

Vesti dana »