Повезане вести

"Пробудила ме је експлозија, а онда сам видео пламен": Очевидац пожара у Нишу: "Ватрогасац је крварио"

"Пробудила ме је експлозија, а онда сам видео пламен": Очевидац пожара у Нишу: "Ватрогасац је крварио"

Блиц 23.02.2025
Нишлије које живе у уличици која спаја Епископску и Улицу Станоја Бунушевца где је данас око 11 сати избио пожар, прве су покушале да сузбију ватрену стихију. - Из сна ме је пробудила вика, цика узнемирених људи, видео сам… »
Вучковић: У Нишу два пожара за 12 сати, апел грађанима да пазе у зимском периоду

Вучковић: У Нишу два пожара за 12 сати, апел грађанима да пазе у зимском периоду

НИН 23.02.2025
Председник нишке општине Палилула Братислав Вучковић рекао је данас да су на територији те општине од синоћ избила два пожара, један у напуштеној штампарији, а други у кући када су повређене две особе, због чега је апеловао на… »

Еуроневс 23.02.2025
Председник нишке општине Палилула Братислав Вучковић рекао је данас да су на територији те општине од синоћ избила два пожара, један у напуштеној штампарији, а други у кући када су повређене две особе, због чега је апеловао на… »
Два пожара за викенд у Нишу: Плануло у гаражи у сокачету, станари узнемирени, узрок пожара и даље непознат

Два пожара за викенд у Нишу: Плануло у гаражи у сокачету, станари узнемирени, узрок пожара и даље непознат

Курир 23.02.2025
НИШ - У пожару који се јутрос око 11 сати догодио у једној гаражи у сокачету Епископске улице у Нишу повређен је дека М.М.(71) и један ватрогасац (53). Како кажу у Универзитетско клиничком центру, дека је задобио опекотине на… »
Два пожара у Нишу за 12 сати, грађани чули детонације: Издат хитан апел за мештане: Огласио се председник општине

Два пожара у Нишу за 12 сати, грађани чули детонације: Издат хитан апел за мештане: Огласио се председник општине

Блиц 23.02.2025

Блиц 23.02.2025
Повређен власник гараже, полицајац и ватрогасац: Ево у каквом су стању, детаљи великог пожара и експлозије у Нишу

Повређен власник гараже, полицајац и ватрогасац: Ево у каквом су стању, детаљи великог пожара и експлозије у Нишу

Мондо 23.02.2025
Три особе су повређене у пожару који је избио у гаражи у Нишу. Три особе су повређене у стравичном пожару, који је око 11 часова избио у у нишком насељу Палилула, у сокачету у непосредној близини Улице епископске. Пожар је избио… »
„Експлозије су грувале, ватрогасац је крварио“: Сведочење очевица пожара у Нишу ФОТО, ВИДЕО

„Експлозије су грувале, ватрогасац је крварио“: Сведочење очевица пожара у Нишу ФОТО, ВИДЕО

Нова 23.02.2025
Нишлије које живе у уличици која спаја Епископску и Улицу Станоја Бунушевца где је данас око 11 сати избио пожар, прве су покушале да сузбију ватрену стихију. „Из сна ме је пробудила вика, цика узнемирених људи, видео сам… »
"Експлозије су грувале, ватрогасац је крварио": Сведоци стравичног пожара у Нишу описали драматичне тренутке

"Експлозије су грувале, ватрогасац је крварио": Сведоци стравичног пожара у Нишу описали драматичне тренутке

Телеграф 23.02.2025
Препоручујемо. Нишлије које живе у уличици која спаја Епископску и Улицу Станоја Бунушевца, где је данас око 11 сати избио пожар, прве су покушале да сузбију ватрену стихију. "Из сна ме је пробудила вика, цика узнемирених људи… »

Вести дана »