Povezane vesti
Aca Lukas brutalno o Lepoj Breni: Za mene je ona loš čovek!
Svet plus 23.02.2025
Aca Lukas otkrio pravi razlog sukoba s Lepom Brenom! Pevač tvrdi da ga je folk diva izdala, a javno je progovorio o njenim rečima koje joj nikada neće oprostiti. Aca Lukas i Lepa Brena godinama su imali korektan odnos, a posebno je njegova bivša supruga… »
"Na kocki sam izgubio 70 miliona, a na lečenje od droge dao sam 50.000" Lukas otkrio šok detalje iz života: Lepa Brena je za…
Kurir 23.02.2025
Aca Lukas otvorio je dušu i progovorio je o mnogim temama koje godinama intrigiraju javnost, a o kojima dosad ili nije želeo da govori, ili su ostale nedorečene u njegovoj biografskoj knjizi "Ovo sam ja". Sada je folker konačno otkrio nove detalje o… »
"Od tada je za mene mrtva, loš je čovek": Lukas razvezao jezik i otkrio razlog sukoba s Lepom Brenom
Mondo 23.02.2025
Pevač Aca Lukas godinama je bio dobar prijatelj sa Lepom Brenom a posebno njegova bivša supruga Sonja. Javnost intrigira zbog čega Lukas i Brena duže vreme ne pričaju, i u lošim su odnosima. Iako pevač to nigde nije potencirao niti objašnjavao, gostujući… »
„O njoj imam najgore mišljenje na svetu“: Aca Lukas otkrio zašto je ljut na Lepu Brenu – „Imam snimak iz moje kuće gde to…
Nova 23.02.2025
Pevač Aca Lukas godinama je bio dobar prijatelj sa Lepom Brenom a posebno njegova bivša supruga Sonja. Javnost intrigira zbog čega oni duže vreme ne pričaju i u lošim su odnosima. Iako pevač to nigde nije potencirao niti objašnjavao, gostujući u jednoj… »
Aca Lukas prvi put javno progovorio: Otkriven razlog prekida kontakta sa Cecom Ražnatović!
Svet plus 23.02.2025
Razlog prekida kontakta između Ace Lukasa i Svetlane Cece Ražnatović do sada je bio potpuno nepoznat, ali je pevač sada prvi put javno progovorio o tome. Gostujući u emisiji "Pretres", Lukas je otkrio šta se zapravo dogodilo između njega i njegove… »
"Mislim da je loš čovek..." Lukas razvezao jezik i otkrio razlog svađe sa Brenom "Imam snimak iz moje kuće..."
Telegraf 23.02.2025
Preporučujemo. Pevač Aca Lukas godinama je bio dobar prijatelj sa Lepom Brenom a posebno njegova bivša supruga Sonja. Javnost intrigira zbog čega oni duže vreme ne pričaju i u lošim su odnosima. Iako pevač to nigde nije potencirao niti objašnjavao… »
Vesti dana »

Studenti i građani kod Sajma pokušavaju da spreče održavanje ispita Pravnog fakulteta, ispred njih je policija
Moj Novi Sad pre 29 minutajoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Veliko hapšenje zbog pranja para i teške krađe Sedam osoba se sumnjiči da je zgrnulo gotovo 19 miliona, evo kako
Alo pre 14 minutajoš 31 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Berlin zaustavlja isporuke PVO sistema "patriot" Ukrajini, Pistorijus: Nemamo ih dovoljno
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 14 minutajoš 23 povezane