Повезане вести

"На коцки сам изгубио 70 милиона, а на лечење од дроге дао сам 50.000" Лукас открио шок детаље из живота: Лепа Брена је за…

"На коцки сам изгубио 70 милиона, а на лечење од дроге дао сам 50.000" Лукас открио шок детаље из живота: Лепа Брена је за…

Курир 23.02.2025
Аца Лукас отворио је душу и проговорио је о многим темама које годинама интригирају јавност, а о којима досад или није желео да говори, или су остале недоречене у његовој биографској књизи "Ово сам ја". Сада је фолкер коначно… »
"Од тада је за мене мртва, лош је човек": Лукас развезао језик и открио разлог сукоба с Лепом Бреном

"Од тада је за мене мртва, лош је човек": Лукас развезао језик и открио разлог сукоба с Лепом Бреном

Мондо 23.02.2025
Певач Аца Лукас годинама је био добар пријатељ са Лепом Бреном а посебно његова бивша супруга Соња. Јавност интригира због чега Лукас и Брена дуже време не причају, и у лошим су односима. Иако певач то нигде није потенцирао… »
„О њој имам најгоре мишљење на свету“: Аца Лукас открио зашто је љут на Лепу Брену – „Имам снимак из моје куће где то…

„О њој имам најгоре мишљење на свету“: Аца Лукас открио зашто је љут на Лепу Брену – „Имам снимак из моје куће где то…

Нова 23.02.2025
Певач Аца Лукас годинама је био добар пријатељ са Лепом Бреном а посебно његова бивша супруга Соња. Јавност интригира због чега они дуже време не причају и у лошим су односима. Иако певач то нигде није потенцирао нити… »
"Мислим да је лош човек..." Лукас развезао језик и открио разлог свађе са Бреном "Имам снимак из моје куће..."

"Мислим да је лош човек..." Лукас развезао језик и открио разлог свађе са Бреном "Имам снимак из моје куће..."

Телеграф 23.02.2025
Препоручујемо. Певач Аца Лукас годинама је био добар пријатељ са Лепом Бреном а посебно његова бивша супруга Соња. Јавност интригира због чега они дуже време не причају и у лошим су односима. Иако певач то нигде није… »

Вести дана »