Povezane vesti

(Video) "bilo je tu malo i ljubomore": Supruga je Dušanu Tadiću velika podrška: "Posvećen je mnogo deci"

(Video) "bilo je tu malo i ljubomore": Supruga je Dušanu Tadiću velika podrška: "Posvećen je mnogo deci"

Blic pre 7 sati
Fudbaler Dušan Tadić srećno je oženjen Draganom i ima troje dece, a priču o njemu, njegovom uspehu i porodici gledajte u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 nedeljom u 13.30 sati. Dušan Tadić je naš… »
(Video) "nije bio najtalentovaniji": Dušan Tadić je počeo u Bačkoj Topoli: "Na kraju je porastao u velikana"

(Video) "nije bio najtalentovaniji": Dušan Tadić je počeo u Bačkoj Topoli: "Na kraju je porastao u velikana"

Blic pre 7 sati
Fudbaler Dušan Tadić je neko ko je veoma značajan za srpski fudbal i to poslednjih dve decenije. Njegova karijera počela je u rodnoj Bačkoj Topoli, kada, kako kažu oni koji ga poznaju, za emisiju "Metar moga sela" koja se emituje u nedelju u 13.30… »
(Video) "i danas se čujemo pre i posle svake utakmice": Otac Dušana Tadića iskreno: "Ja sam bio njegov najveći kritičar"

(Video) "i danas se čujemo pre i posle svake utakmice": Otac Dušana Tadića iskreno: "Ja sam bio njegov najveći kritičar"

Blic pre 7 sati
Ekipa emisije "Metar moga sela" vodi vas u nedelju u 13.30 sati samo na Blic televiziji na kanlau 117 u Bačku Topolu, rodno mesto fudbalera Dušana Tadića. Na skoro dva sata vožnje od Beograda, u Vojvodini, nalazi se mali grad sa velikim srcem i još… »

Vesti dana »