Povezane vesti

Dodik rekao da neće doći na izricanje presude, najavio miting u Banjoj Luci

Dodik rekao da neće doći na izricanje presude, najavio miting u Banjoj Luci

Slobodna Evropa 23.02.2025
Milorad Dodik, predsjednik entiteta Republika Srpska u Bosni i Hercegovini, rekao je da neće doći na izricanje presude zakazano za srijedu, 26. februara, na Sudu BiH. Dodiku se sudilo zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika međunarodne zajednice u… »
Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu

RTS 23.02.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da se… »
Dodik potvrdio: Neće ići na izricanje presude (VIDEO)

Dodik potvrdio: Neće ići na izricanje presude (VIDEO)

Danas 23.02.2025
Predsednik entiteta BiH Republika srpska Milorad Dodik izjavio je da neće ići na izricanje presude koje je zakazano za sredu, 26. februara pred Sudom BiH u Sarajevu, prenosi RTRS. „Neću ići i ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da se… »

RTV 23.02.2025
BANJA LUKA - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na to ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno… »
Dodik: Neću ići na izricanje presude, pokušaćemo da pregovaramo, a ako ne uspe - imamo plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude, pokušaćemo da pregovaramo, a ako ne uspe - imamo plan B

Sputnik 23.02.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga niko ne obavezuje da ide. „Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da se neko… »
„Pokušaćemo da razgovaramo, ako to ne ide, imamo plan B“: Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u Sarajevu…

„Pokušaćemo da razgovaramo, ako to ne ide, imamo plan B“: Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u Sarajevu…

Nedeljnik 23.02.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci, da u sredu neće ići u Sarajevo na izricanje presude Suda Bosne i Hercegovine (BiH) protiv njega, za neizvršavanje odluka visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. Dodik je… »
Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u Sarajevu

N1 Info 23.02.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci, da u sredu neće ići u Sarajevo na izricanje presude Suda Bosne i Hercegovine (BiH) protiv njega, za neizvršavanje odluka visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. Dodik je… »

Novi magazin 23.02.2025
Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu, imamo plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu, imamo plan B

Euronews 23.02.2025
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da se… »
Dodik: Neću ići na izricanje presude. Imam i plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude. Imam i plan B

B92 23.02.2025
''Neću ići na izricanje presude imam i plan B'' Dodik: Na velikom skupu narod će dati podršku institucijama Srpske

''Neću ići na izricanje presude imam i plan B'' Dodik: Na velikom skupu narod će dati podršku institucijama Srpske

Večernje novosti 23.02.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik, napisao je na društvenoj mreži ''Iks'' da neće ići na izricanje presude zakazano za sredu 26. februara na Sudu Bosne i Hercegovine. Foto: AP Photo/Armin Durgut - Neću ići na izricanje presude koje je zakazano za… »

Vesti dana »