Povezane vesti

Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu

RTS pre 2 sata
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo… »
Dodik potvrdio: Neće ići na izricanje presude (VIDEO)

Dodik potvrdio: Neće ići na izricanje presude (VIDEO)

Danas pre 5 sati
Predsednik entiteta BiH Republika srpska Milorad Dodik izjavio je da neće ići na izricanje presude koje je zakazano za sredu, 26. februara pred Sudom BiH u Sarajevu, prenosi RTRS. „Neću ići i ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da… »

RTV pre 6 sati
BANJA LUKA - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na to ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje… »
„Pokušaćemo da razgovaramo, ako to ne ide, imamo plan B“: Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u…

„Pokušaćemo da razgovaramo, ako to ne ide, imamo plan B“: Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u…

Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci, da u sredu neće ići u Sarajevo na izricanje presude Suda Bosne i Hercegovine (BiH) protiv njega, za neizvršavanje odluka visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. Dodik je… »
Dodik: Neću ići na izricanje presude, pokušaćemo da pregovaramo, a ako ne uspe - imamo plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude, pokušaćemo da pregovaramo, a ako ne uspe - imamo plan B

Sputnik pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga niko ne obavezuje da ide. „Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo da… »
Dodik saopštio da neće ići na izricanje presude Suda BiH u Sarajevu

N1 Info pre 7 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci, da u sredu neće ići u Sarajevo na izricanje presude Suda Bosne i Hercegovine (BiH) protiv njega, za neizvršavanje odluka visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita. Dodik je… »
Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu, imamo plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu, imamo plan B

Euronews pre 6 sati
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da neće ići na izricanje presude pred Sudom BiH u Sarajevu u sredu, rekavši da ga na ''niko ne obavezuje'' da ide. ''Neću ići ako ne moram. Niko me na to ne obavezuje. Davno je prošlo… »

Novi magazin pre 6 sati
Dodik: Neću ići na izricanje presude. Imam i plan B

Dodik: Neću ići na izricanje presude. Imam i plan B

B92 pre 6 sati
''Neću ići na izricanje presude imam i plan B'' Dodik: Na velikom skupu narod će dati podršku institucijama Srpske

''Neću ići na izricanje presude imam i plan B'' Dodik: Na velikom skupu narod će dati podršku institucijama Srpske

Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik, napisao je na društvenoj mreži ''Iks'' da neće ići na izricanje presude zakazano za sredu 26. februara na Sudu Bosne i Hercegovine. Foto: AP Photo/Armin Durgut - Neću ići na izricanje presude koje je… »
Dodik rekao da neće doći na izricanje presude, najavio miting u Banjoj Luci

Dodik rekao da neće doći na izricanje presude, najavio miting u Banjoj Luci

Slobodna Evropa pre 7 sati
Milorad Dodik, predsjednik entiteta Republika Srpska u Bosni i Hercegovini, rekao je da neće doći na izricanje presude zakazano za srijedu, 26. februara, na Sudu BiH. Dodiku se sudilo zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika međunarodna zajednice… »

Vesti dana »