Povezane vesti
Fotografije Goranke Matić sa građanskih protesta i političkih manifestacija u galeriji „Novembar“
N1 Info 23.02.2025
Pisci obično rade romane u ciklusima, a Goranka Matić je imala velike istorijske cikluse i svi ljudi koje je ona na neki način fotografisala i smestila u te svoje velike cikluse su se na neki način i istorijski verifikovali, izjavio je Srđan Šaper… »
Otvorena izložba "Sećanje i nada: Goranka Matić (1949-2025)" u galeriji Novembar: Kao da svi nismo ni postojali dok to ona…
Kurir 23.02.2025
U galeriji Novembar juče otvorena je izložba "Sećanje i nada" posvećena nedavno preminuloj fotografkinji Goranki Matić. Izložba broji preko 200 fotografija političkih manifestacija, građanskih protesta i inicijativa, a uređuju je kustoskinje Una Popović… »
Otvorena izložba fotografija goranke Matić: Šaper: Kao da nismo ni postojali dok to Goranka nije zabeležila
Blic 23.02.2025
U galeriji Novembar otvorena izložba Sećanje i nada: Goranka Matić (1949-2025). - Naučila sam na fotografisanje gužve još od rok koncerata, laktanja sa fotoaparatom, na koji način u metežu uhvatiti ključan momenat, odlučujući trenutak. Ono što me je… »
„Kao da svi nismo ni postojali dok to Goranka nije zabeležila “: U Galeriji Novembar otvorena izložba Sećanje i nada: Goranka…
Danas 23.02.2025
„Naučila sam na fotografisanje gužve još od rok koncerata, laktanja sa fotoaparatom, na koji način u metežu uhvatiti ključan momenat, odlučujući trenutak. Ono što me je idejno i vizuelno dirnulo tokom fotografisanja protesta devedesetih jeste akcija Crni… »
Vesti dana »
FOTO Ovo su muškarci iz Srbije sa kriminalnim dosijeima koji su zadržani na aerodromu Tivat: Navodno im je zadatak bio da obezbeđuju Vučića
Nova pre 43 minutajoš 32 povezane
Vizer optužuje srpske vlasti za diskriminaciju, iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva napominju da nikome nije uskraćeno pravo da leti
Insajder pre 7 minutajoš 26 povezanih
"Tog dana je 3 puta zvao i pretio joj da će je ubiti, na kraju je došao na vrata" Progovorile komšije unuke i dede koji su izbodeni u Kragujevcu!
Kurir pre 23 minutajoš 25 povezanih
Stizale dojave o bombama po školama širom Srbije; MUP na terenu; Evakuisana deca i nastavnici
B92 pre 2 satajoš 25 povezanih