Povezane vesti
Fotografije Goranke Matić sa građanskih protesta i političkih manifestacija u galeriji „Novembar“
N1 Info 23.02.2025
Pisci obično rade romane u ciklusima, a Goranka Matić je imala velike istorijske cikluse i svi ljudi koje je ona na neki način fotografisala i smestila u te svoje velike cikluse su se na neki način i istorijski verifikovali, izjavio je Srđan Šaper… »
Otvorena izložba "Sećanje i nada: Goranka Matić (1949-2025)" u galeriji Novembar: Kao da svi nismo ni postojali dok to ona…
Kurir 23.02.2025
U galeriji Novembar juče otvorena je izložba "Sećanje i nada" posvećena nedavno preminuloj fotografkinji Goranki Matić. Izložba broji preko 200 fotografija političkih manifestacija, građanskih protesta i inicijativa, a uređuju je kustoskinje Una Popović… »
Otvorena izložba fotografija goranke Matić: Šaper: Kao da nismo ni postojali dok to Goranka nije zabeležila
Blic 23.02.2025
U galeriji Novembar otvorena izložba Sećanje i nada: Goranka Matić (1949-2025). - Naučila sam na fotografisanje gužve još od rok koncerata, laktanja sa fotoaparatom, na koji način u metežu uhvatiti ključan momenat, odlučujući trenutak. Ono što me je… »
„Kao da svi nismo ni postojali dok to Goranka nije zabeležila “: U Galeriji Novembar otvorena izložba Sećanje i nada: Goranka…
Danas 23.02.2025
„Naučila sam na fotografisanje gužve još od rok koncerata, laktanja sa fotoaparatom, na koji način u metežu uhvatiti ključan momenat, odlučujući trenutak. Ono što me je idejno i vizuelno dirnulo tokom fotografisanja protesta devedesetih jeste akcija Crni… »
Vesti dana »

U Srbiji danas: Sunčano na jugu, nestabilno u ostalim krajevima – moguće nepogode
Glas juga pre 33 minutajoš 20 povezanih

Novi snažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva, moguć cunami
Politika pre 13 minutajoš 12 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

Marković: Amerika ne želi "Oluju" da proglasi za zločin, podseća je na njenu ulogu u Gazi
RTS pre 13 minutajoš 8 povezanih

Špic sezone godišnjih odmora: Ima li gužvi na graničnim prelazima i naplatnim rampama
N1 Info pre 3 minutajoš 7 povezanih