Повезане вести
Фотографије Горанке Матић са грађанских протеста и политичких манифестација у галерији „Новембар“
Н1 Инфо 23.02.2025
Писци обично раде романе у циклусима, а Горанка Матић је имала велике историјске циклусе и сви људи које је она на неки начин фотографисала и сместила у те своје велике циклусе су се на неки начин и историјски верификовали… »
Отворена изложба "Сећање и нада: Горанка Матић (1949-2025)" у галерији Новембар: Као да сви нисмо ни постојали док то она…
Курир 23.02.2025
У галерији Новембар јуче отворена је изложба "Сећање и нада" посвећена недавно преминулој фотографкињи Горанки Матић. Изложба броји преко 200 фотографија политичких манифестација, грађанских протеста и иницијатива, а уређују је… »
Отворена изложба фотографија горанке Матић: Шапер: Као да нисмо ни постојали док то Горанка није забележила
Блиц 23.02.2025
У галерији Новембар отворена изложба Сећање и нада: Горанка Матић (1949-2025). - Научила сам на фотографисање гужве још од рок концерата, лактања са фотоапаратом, на који начин у метежу ухватити кључан моменат, одлучујући… »
„Као да сви нисмо ни постојали док то Горанка није забележила “: У Галерији Новембар отворена изложба Сећање и нада: Горанка…
Данас 23.02.2025
„Научила сам на фотографисање гужве још од рок концерата, лактања са фотоапаратом, на који начин у метежу ухватити кључан моменат, одлучујући тренутак. Оно што ме је идејно и визуелно дирнуло током фотографисања протеста… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 34 минутајош 23 повезане
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 28 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 13 повезаних
Софронијевић: Стигло 14.000 пријава за легализацију објеката по новом закону
НИН пре 28 минутајош 10 повезаних
Трипл-дабл фантастичног рукија Пеликанса! Дерик Квин је ново НБА чудо: Импресивне бројке 13. пика на драфту у поразу од Спарса! (видео)
Курир пре 58 минутајош 13 повезаних