Повезане вести

Фотографије Горанке Матић са грађанских протеста и политичких манифестација у галерији „Новембар“

Фотографије Горанке Матић са грађанских протеста и политичких манифестација у галерији „Новембар“

Н1 Инфо 23.02.2025
Писци обично раде романе у циклусима, а Горанка Матић је имала велике историјске циклусе и сви људи које је она на неки начин фотографисала и сместила у те своје велике циклусе су се на неки начин и историјски верификовали… »
Отворена изложба "Сећање и нада: Горанка Матић (1949-2025)" у галерији Новембар: Као да сви нисмо ни постојали док то она…

Отворена изложба "Сећање и нада: Горанка Матић (1949-2025)" у галерији Новембар: Као да сви нисмо ни постојали док то она…

Курир 23.02.2025
У галерији Новембар јуче отворена је изложба "Сећање и нада" посвећена недавно преминулој фотографкињи Горанки Матић. Изложба броји преко 200 фотографија политичких манифестација, грађанских протеста и иницијатива, а уређују је… »
Отворена изложба фотографија горанке Матић: Шапер: Као да нисмо ни постојали док то Горанка није забележила

Отворена изложба фотографија горанке Матић: Шапер: Као да нисмо ни постојали док то Горанка није забележила

Блиц 23.02.2025
У галерији Новембар отворена изложба Сећање и нада: Горанка Матић (1949-2025). - Научила сам на фотографисање гужве још од рок концерата, лактања са фотоапаратом, на који начин у метежу ухватити кључан моменат, одлучујући… »
„Као да сви нисмо ни постојали док то Горанка није забележила “: У Галерији Новембар отворена изложба Сећање и нада: Горанка…

„Као да сви нисмо ни постојали док то Горанка није забележила “: У Галерији Новембар отворена изложба Сећање и нада: Горанка…

Данас 23.02.2025
„Научила сам на фотографисање гужве још од рок концерата, лактања са фотоапаратом, на који начин у метежу ухватити кључан моменат, одлучујући тренутак. Оно што ме је идејно и визуелно дирнуло током фотографисања протеста… »

Вести дана »