Povezane vesti

"Ništa nismo dužni Americi": Zelenski odbrusio Trampu, pravi se "lud" o zajmu od 500 milijardi dolara

"Ništa nismo dužni Americi": Zelenski odbrusio Trampu, pravi se "lud" o zajmu od 500 milijardi dolara

Mondo pre 20 minuta
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je da ne priznaje dug Sjedinjenim Državama od 500 milijardi dolara. Vladimir Zelenski izjavio je ranije danas da je voljan da "odmah" podnese ostavku na mesto predsednika Ukrajine u zamenu za mir ili… »
Zelenski spreman da ode sa mesta predsednika Ukrajine u zamenu za mir ili članstvo u NATO

Zelenski spreman da ode sa mesta predsednika Ukrajine u zamenu za mir ili članstvo u NATO

BBC News pre 2 sata
Njegova izjava je usledila posle do sada najvećeg ruskog napada dronovima, uoči treće godišnjice od početka rata u Ukrajini. Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine, izjavio je da je spreman da se povuče sa te funkcije ukoliko bi to njegovoj zemlji… »

Radio 021 pre 2 sata
Njegova izjava je usledila posle do sada najvećeg ruskog napada dronovima, uoči treće godišnjice od početka rata u Ukrajini. Getty Images Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine, izjavio je da je spreman da se povuče sa te funkcije ukoliko bi to… »

Južne vesti pre 2 sata
Getty Images Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine, izjavio je da je spreman da se povuče sa te funkcije ukoliko bi to njegovoj zemlji donelo mir ili članstvo u NATO. Dodao je da „ne sanja“ o tome da decenijama bude predsednik i da je usredsređen… »

NIN pre 2 sata
Vladimir Zelenski, predsednik Ukrajine, izjavio je da je spreman da se povuče sa te funkcije ukoliko bi to njegovoj zemlji donelo mir ili članstvo u NATO. Dodao je da "ne sanja" o tome da decenijama bude predsednik i da je usredsređen na to da sada… »
Zelenski želi da se sastane sa Trampom pre Putina

Zelenski želi da se sastane sa Trampom pre Putina

Nova pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas želju da se sastane sa američkim kolegom Donaldom Trampom pre mogućeg samita Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina. „Moramo da se sastanemo i razgovaramo o dogovoru o mineralima sa… »
Zelenski želi da se sastane sa američkim predsednikom pre samita Tramp-Putin

Zelenski želi da se sastane sa američkim predsednikom pre samita Tramp-Putin

Novi magazin pre 4 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je danas želju da se sastane sa američkim kolegom Donaldom Trampom (Trump) pre mogućeg samita Trampa i ruskog predsednika Vladimira Putina. "Moramo da se sastanemo i razgovaramo o dogovoru o mineralima… »
Spreman da ode Zelenski progovorio o svojoj ostavci

Spreman da ode Zelenski progovorio o svojoj ostavci

Alo pre 5 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da napusti svoju funkciju ako bi to značilo postizanje mira za Ukrajinu ili omogućilo njen ulazak u NATO. - Fokusiran sam na bezbednost Ukrajine i nemam nameru da ostanem na vlasti… »
Zelenski: Spreman sam da odem sa mesta predsednika ako to donese mir Ukrajini

Zelenski: Spreman sam da odem sa mesta predsednika ako to donese mir Ukrajini

Glas Amerike pre 6 sati
Kijev — Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je spreman da ode sa funkcije ako to znači mir u Ukrajini dodajući se da bi svoj odlazak mogao da zameni za ulazak Ukrajine u NATO. „Ako to znači mir za Ukrajinu, ako zaista želite da… »
Zelenski spreman da napusti funkciju predsednika u zamenu za članstvo Ukrajine u NATO

Zelenski spreman da napusti funkciju predsednika u zamenu za članstvo Ukrajine u NATO

Radio 021 pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da odmah napusti svoju funkciju, u zamenu za ulazak Ukrajine u NATO. Ova integracija se, međutim, čini malo verovatnom usred rastućih tenzija između Kijeva i predsednika SAD Donalda… »
Zelenski spreman da napusti funkciju predsednika Ukrajine: Ovo je uslov

Zelenski spreman da napusti funkciju predsednika Ukrajine: Ovo je uslov

Nova pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da odmah napusti svoju funkciju, u zamenu za ulazak Ukrajine u NATO, integraciju koja se čini malo verovatnom usred rastućih tenzija između Kijeva i predsednika SAD Donalda… »
Zelenski: Spreman sam da odem ako bi to značilo mir u Ukrajini

N1 Info pre 6 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne svoje pozicije ako bi to značilo mir u Ukrajini, navodeći da bi svoj odlazak sa funkcije mogao da "trampi" i za članstvo Ukrajine u NATO, prenosi Rojters. Zelenski je… »
„Ovo nije igračka, ovo je rat“: Zelenski spreman da trampi svoju poziciju

„Ovo nije igračka, ovo je rat“: Zelenski spreman da trampi svoju poziciju

Danas pre 6 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne svoje pozicije ako bi to značilo mir u Ukrajini, navodeći da bi svoj odlazak sa funkcije mogao da „trampi“ i za članstvo Ukrajine u NATO, prenosi Rojters. Zelenski… »

Vesti online pre 6 sati
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne svoje pozicije ako bi to značilo mir u Ukrajini, navodeći da bi svoj odlazak sa funkcije mogao da “trampi” i za članstvo Ukrajine u NATO, prenosi Rojters. Zelenski… »
"Volodimire, morate da vratite: Pare!" Tramp poslao hitnu poruku Zelenskom?! "Shvatio je, više se ne koleba"

"Volodimire, morate da vratite: Pare!" Tramp poslao hitnu poruku Zelenskom?! "Shvatio je, više se ne koleba"

Blic pre 6 sati
Izaslanik za Bliski istok američkog predsednika Stiv Vitkof izjavio je danas da očekuje da ce naredne sedmice biti potpisan sporazum o pristupu SAD ukrajinskim nalazištima retkih minerala. Vitkof je rekao za CNN da je američki predsednik Donald Tramp… »
Zelenski: Spreman sam da se odreknem funkcije predsednika ako to znači mir u Ukrajini

Zelenski: Spreman sam da se odreknem funkcije predsednika ako to znači mir u Ukrajini

NIN pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne predseničke funkcije ako bi to značilo mir u Ukrajini ili članstvo Ukrajine u NATO, preneo je Rojters. Zelenski je rekao ne planira da ''decenijama'' bude na vlasti… »
Šok izjava Zelenskog - spreman je da se povuče?! Evo šta je potrebno da bi predsednik Ukrajine otišao sa funkcije! "Zaista…

Šok izjava Zelenskog - spreman je da se povuče?! Evo šta je potrebno da bi predsednik Ukrajine otišao sa funkcije! "Zaista…

Kurir pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne predseničke funkcije ako bi to značilo mir u Ukrajini ili članstvo Ukrajine u NATO, preneo je Rojters. On je dodao da želi da američki predsednik Donald Tramp bude… »

Novi magazin pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da odmah napusti svoju funkciju, u zamenu za ulazak Ukrajine u NATO, integraciju koja se čini malo verovatnom usred rastućih tenzija između Kijeva i predsednika SAD Donalda Trampa… »
Zelenski "prelomio": Odlazim sa funkcije, ako je to neophodno za mir ili u zamenu za NATO članstvo!

Zelenski "prelomio": Odlazim sa funkcije, ako je to neophodno za mir ili u zamenu za NATO članstvo!

Pravda pre 7 sati
Spreman sam da napustim svoju funkciju, ako je to neophodno za mir u Ukrajini ili "u zamenu za NATO", izjavio je Vladimir Zelenski u nedelju. Tokom obraćanja na forumu "Ukrajina. Godina 2025", Zelenski je izrazio spremnost da napusti položaj predsednika… »

Insajder pre 6 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne predsedničke funkcije ako bi to značilo mir u Ukrajini ili članstvo Ukrajine u NATO, preneo je Rojters. Zelenski je rekao da ne planira da 'decenijama“ bude na… »
"Spreman sam da ne budem: Predsednik!" Oglasio se Zelenski zbog Trampovih optužbi: Hoće da preduzme drastične mere, ovo su…

"Spreman sam da ne budem: Predsednik!" Oglasio se Zelenski zbog Trampovih optužbi: Hoće da preduzme drastične mere, ovo su…

Blic pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne predseničke funkcije ako bi to značilo mir u Ukrajini ili članstvo Ukrajine u NATO, preneo je Rojters. On je dodao da želi da američki predsednik Donald Tramp bude… »
"Spreman sam da podnesem ostavku": Zelenski pod jednim uslovom napušta funkciju predsednika

"Spreman sam da podnesem ostavku": Zelenski pod jednim uslovom napušta funkciju predsednika

Mondo pre 7 sati
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski otkrio je pod kojim uslovima će podneti ostavku na ovu funkciju. Prilikom obraćanja povodom godišnjice od početka rata u Ukrajini, Vladimir Zelenski naveo je uslov pod kojim za povlačenje sa mesta predsednika… »
Zelenski rekao da je spreman da se povuče sa funkcije predsednika: Postoji jedan uslov

Zelenski rekao da je spreman da se povuče sa funkcije predsednika: Postoji jedan uslov

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je spreman da se odrekne predseničke funkcije ako bi to značilo mir u Ukrajini ili članstvo Ukrajine u NATO, preneo je Rojters. On je dodao da želi da američki predsednik… »

Vesti dana »