Povezane vesti

Ispunio obećanje Predsednik izveo tatu i mamu u pečenjaru u Borči! Vučići na ručku rešavali večnu dilemu: Koga mama…

Ispunio obećanje Predsednik izveo tatu i mamu u pečenjaru u Borči! Vučići na ručku rešavali večnu dilemu: Koga mama…

Kurir pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u pečenjaru u Borči, kafanu BSK, poznatu po prasetini i čuvenim bajaderama. Vučić je prikazao emotivne trenutke koje je proveo sa svojim roditeljima, veoma dragocene, ali i… »
"A ne! To nemoj da govoriš" Vučića prekinula majka tokom razgovora na ručku: Izveo roditelje u pečenjaru u Borči: Imamo…

"A ne! To nemoj da govoriš" Vučića prekinula majka tokom razgovora na ručku: Izveo roditelje u pečenjaru u Borči: Imamo…

Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u čuvenu pečenjaru u Borči, kafanu BSK. Naime, Vučić je ispunio obećanje, za koje je rekao da mu ni njegovi roditelji nisu verovali da će ispuniti. "Evo nas u Borči… »
"Ispunio sam obećanje": Vučić objavio snimak sa roditeljima: Posle 100 godina izveo sam ih na ručak (video)

"Ispunio sam obećanje": Vučić objavio snimak sa roditeljima: Posle 100 godina izveo sam ih na ručak (video)

Blic pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video snimak sa svojim roditeljima na zajedničkom ručku. Kako je rekao, odveo ih je u Borču u kafanu BSK koja je "poznata po bajaderama" od prasetine. - Došao sam sa majkom i ocem… »
(Foto/video) s roditeljima na prasetinu i bajadere Aleksandar Vučić izveo mamu i tatu na nedeljni ručak, evo šta je rekao

(Foto/video) s roditeljima na prasetinu i bajadere Aleksandar Vučić izveo mamu i tatu na nedeljni ručak, evo šta je rekao

Dnevnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u pečenjaru u Borči, kafanu BSK, poznatu po prasetini i čuvenim bajaderama. Vučić je prikazao emotivne trenutke koje je proveo sa svojim roditeljima, veoma dragocene, ali i… »
Vučić roditelje odveo na svinjske bajadere, rekao kog sina mama više voli: "Imamo ozbiljnu raspravu"

Vučić roditelje odveo na svinjske bajadere, rekao kog sina mama više voli: "Imamo ozbiljnu raspravu"

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rešio je da ove nedelje iznenadi roditelje i odveo ih je na ručak u pečenjaru u Borči, poznatu po čuvenim svinjskim bajaderama. U snimku na Instagramu buducnostsrbijeav, Vučić je podelio sa… »
Vučić: Izveo sam roditelje na ručak posle 100 godina (VIDEO)

Vučić: Izveo sam roditelje na ručak posle 100 godina (VIDEO)

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu gde je istakao da je izveo roditelje na ručak. Posle 100 godina sam izveo roditelje na ručak. U grad. U Borču. Srećan što ih imam, poručio je Vučić. View this post on Instagram A post… »

Vesti dana »