Povezane vesti

"A ne! To nemoj da govoriš" Vučića prekinula majka tokom razgovora na ručku: Izveo roditelje u pečenjaru u Borči: Imamo…

"A ne! To nemoj da govoriš" Vučića prekinula majka tokom razgovora na ručku: Izveo roditelje u pečenjaru u Borči: Imamo…

Kurir 23.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u čuvenu pečenjaru u Borči, kafanu BSK. Naime, Vučić je ispunio obećanje, za koje je rekao da mu ni njegovi roditelji nisu verovali da će ispuniti. "Evo nas u Borči… »
Ispunio obećanje Predsednik izveo tatu i mamu u pečenjaru u Borči! Vučići na ručku rešavali večnu dilemu: Koga mama…

Ispunio obećanje Predsednik izveo tatu i mamu u pečenjaru u Borči! Vučići na ručku rešavali večnu dilemu: Koga mama…

Kurir 23.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u pečenjaru u Borči, kafanu BSK, poznatu po prasetini i čuvenim bajaderama. Vučić je prikazao emotivne trenutke koje je proveo sa svojim roditeljima, veoma dragocene, ali i… »
"Ispunio sam obećanje": Vučić objavio snimak sa roditeljima: Posle 100 godina izveo sam ih na ručak (video)

"Ispunio sam obećanje": Vučić objavio snimak sa roditeljima: Posle 100 godina izveo sam ih na ručak (video)

Blic 23.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video snimak sa svojim roditeljima na zajedničkom ručku. Kako je rekao, odveo ih je u Borču u kafanu BSK koja je "poznata po bajaderama" od prasetine. - Došao sam sa majkom i ocem… »
(Foto/video) s roditeljima na prasetinu i bajadere Aleksandar Vučić izveo mamu i tatu na nedeljni ručak, evo šta je rekao

(Foto/video) s roditeljima na prasetinu i bajadere Aleksandar Vučić izveo mamu i tatu na nedeljni ručak, evo šta je rekao

Dnevnik 23.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izveo je tatu Anđelka i majku Angelinu u pečenjaru u Borči, kafanu BSK, poznatu po prasetini i čuvenim bajaderama. Vučić je prikazao emotivne trenutke koje je proveo sa svojim roditeljima, veoma dragocene, ali i… »
Vučić roditelje odveo na svinjske bajadere, rekao kog sina mama više voli: "Imamo ozbiljnu raspravu"

Vučić roditelje odveo na svinjske bajadere, rekao kog sina mama više voli: "Imamo ozbiljnu raspravu"

Telegraf 23.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rešio je da ove nedelje iznenadi roditelje i odveo ih je na ručak u pečenjaru u Borči, poznatu po čuvenim svinjskim bajaderama. U snimku na Instagramu buducnostsrbijeav, Vučić je podelio sa… »
Vučić: Izveo sam roditelje na ručak posle 100 godina (VIDEO)

Vučić: Izveo sam roditelje na ručak posle 100 godina (VIDEO)

Euronews 23.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu gde je istakao da je izveo roditelje na ručak. Posle 100 godina sam izveo roditelje na ručak. U grad. U Borču. Srećan što ih imam, poručio je Vučić. View this post on Instagram A post… »

Vesti dana »