Povezane vesti

(Video) "Sloba je tu da zarađuje novac": Jelena Radanović nikad iskrenije o intimi: "Moj muž svaki dan plače. Obeveze…

(Video) "Sloba je tu da zarađuje novac": Jelena Radanović nikad iskrenije o intimi: "Moj muž svaki dan plače. Obeveze…

Blic pre 17 minuta
Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas proslavljaju sinu Damjanu drugi rođendan, a pred našim kamerama su progovorili o intimi. Sloba i Jelena otkrili su da su u poslednjem trenutku odlučili da sinu naprave gala slavlje. - Mnogo brzo… »
Mali damjan dobio dve torte, vatrometi pucaju! Zavirite na gala slavlje kod Radanovića: Sloba drži sina, a Jelena…

Mali damjan dobio dve torte, vatrometi pucaju! Zavirite na gala slavlje kod Radanovića: Sloba drži sina, a Jelena…

Kurir pre 51 minuta
Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas su obeležili drugi rođendan sinu Damjanu. Kako je poznato Jelena iz prethodnog braka ima dva sina, koje Sloba voli kao svoju decu, a sa pevačem je dobila sina Damjana. Sloba i Jelena su ovom… »
''Ukrali smo mu slavlje'' Sloba o tajanstvenom pismu koje će Damjan tek pročitati kada napuni 18. godina Evo zašto se…

''Ukrali smo mu slavlje'' Sloba o tajanstvenom pismu koje će Damjan tek pročitati kada napuni 18. godina Evo zašto se…

Kurir pre 4 sati
Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas slave sinu Damjanu drugi rođendan. Sloba i Jelena proslavu su upriličili u restoranu u Beogradu, a očekivano, roditelji su se pobrinuli za svaki detalj. - Mi smo njemu ukrali slavlje za njegov prvi… »
"Sloba je tu da zarađuje novac!" Jelena Radanović otkrila najdublju intimu: Moj muž svaki dan plače, a obaveze izbegavamo…

"Sloba je tu da zarađuje novac!" Jelena Radanović otkrila najdublju intimu: Moj muž svaki dan plače, a obaveze izbegavamo…

Kurir pre 5 sati
Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas proslavljaju sinu Damjanu drugi rođendan, a sada su progovorili o intimi. Sloba i Jelena otkrili su da su u poslednjem trenutku odlučili da sinu naprave gala slavlje. - Mnogo brzo rastu deca, po… »

Vesti dana »