Povezane vesti

(Video) Novi užas u Italiji: Srušio se još jedan igrač Fiorentine, prve vesti iz bolnice: Ken doživeo „traumatsku…

(Video) Novi užas u Italiji: Srušio se još jedan igrač Fiorentine, prve vesti iz bolnice: Ken doživeo „traumatsku…

Dnevnik pre 24 sata
Fudbaler Fiorentine Mojze Ken kolabirao je na utakmici u Veroni. Podsetimo, 1. decembra se još jedan prvotimac Viole, Edoardo Bove, srušio na teren tokom meča sa Interom. Što se tiče Kena, on je nekoliko minuta pre nego što mu se slošilo, morao van… »
Napadač se onesvestio na terenu: Dobio udarac u glavu, lekari mu dozvolili da se vrati (foto, video)

Napadač se onesvestio na terenu: Dobio udarac u glavu, lekari mu dozvolili da se vrati (foto, video)

Sportski žurnal pre 3 sata
Mojze Kin u bolnici zbog povrede glave tokom utakmice sa Veronom. Fudbaler Fjorentine Mojze Kin doživeo je povredu glave tokom utakmice protiv Verone i nalazi se u bolnici na ispitivanjima, nakon što se onesvestio na terenu. Kin se u 60. minutu utakmice… »
Fudbaler Fiorentine pao na glavu i iznet na nosilima sa terena

Fudbaler Fiorentine pao na glavu i iznet na nosilima sa terena

Sport klub pre 5 sati
Moize Ken prevezen je u bolnicu direktno sa terena "Bentegodija" u Veroni gde je danas doživeo žestok udarac u glavu, ustao, pokušao da nastavi da igra, ali potom ostao bez svesti da leži na terenu. Fudbaleru Fiorentine ukazana je prva pomoć na… »
Prve vesti iz bolnice: Ken doživeo „traumatsku povredu mozga“

Prve vesti iz bolnice: Ken doživeo „traumatsku povredu mozga“

Sport klub pre 5 sati
Moize Ken nalazi se u bolnici u Veroni odakle su stigle prve informacije o njegovom zdravstvenom stanju. „Fiorentina saopštava da je fudbaler Moize Ken tokom utakmice sa Veronom doživeo traumatsku povredu mozga (trauma cranico). Fudbaler se nalazi u… »
Udario ga kolenom u glavu, sve je oteklo, a doktor rekao da igra? Zvezda Serije a hitho hospitalizovana

Udario ga kolenom u glavu, sve je oteklo, a doktor rekao da igra? Zvezda Serije a hitho hospitalizovana

Mondo pre 5 sati
Strašna scena na utakmici Verona - Fiorentina. Napadač gostiju Kin srušio se na terenu. Fudbaler Fiorentine Mojze Kin hitno je prebačen u bolnicu sa utakmice u Veroni, uz dijagnostikovane povrede glave. On je pretrpeo udarac u glavu kolenom, srušio… »
Oglasila se Fiorentina nakon kolabiranja Kena

Oglasila se Fiorentina nakon kolabiranja Kena

Sportske.net pre 6 sati
Fudbalski klub Fiorentina izdao je saopštenje nakon meča protiv Verone na kom je kolabirao napadač tog tima Mojze Ken. Ken je kolabirao sredinom drugog poluvremena, a posle brze reakcije lekara je odveden u bolnicu. On je malo pre ovog incidenta… »
Fiorentina se oglasila nakon kolabiranja njihovog napadača: Evo šta su poručili iz Firence! (video)

Fiorentina se oglasila nakon kolabiranja njihovog napadača: Evo šta su poručili iz Firence! (video)

Hot sport pre 6 sati
Ken se trenutno nalazi u bolnici! Fudbaleri Fiorentine nisu uspeli da osvoje bodove u 26. kolu Serije A, pošto su poraženi minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju ekipi Verone. Ipak, rezultat je pao u drugi plan zbog uznemirujuće scene koja se odigrala… »
Novi detalji užasa u Seriji A, Fjorentina se oglasila o stanju Kina nakon stravične povrede

Novi detalji užasa u Seriji A, Fjorentina se oglasila o stanju Kina nakon stravične povrede

Nova pre 6 sati
Fudbalski klub Fjorentina oglasio se o stanju Moisea Kina, fudbalera tima iz Firence koji je doživeo stravičnu povredu na meču protiv Verone u okviru Serije A. Kin je bio u duelu sa jednim od igrača Verone, izgubio je ravnotežu, kada je na njega… »
Fudbaler Fjorentine Kin u bolnici zbog povrede glave tokom utakmice u Seriji A

Fudbaler Fjorentine Kin u bolnici zbog povrede glave tokom utakmice u Seriji A

Radio sto plus pre 6 sati
Kin se u 60. minutu utakmice u Veroni sudario sa dvojicom protivničkih igrača i zadobio je posekotinu iznad obrve. Posle ukazane pomoći klupski lekari su mu dozvolili da nastavi utakmicu, ali se Kin ubrzo onesvestio na terenu, zbog čega je iznet na… »
Fiorentina se oglasila posle kolabiranja Kena

Fiorentina se oglasila posle kolabiranja Kena

B92 pre 6 sati
Fudbalski klub Fiorentina izdao je saopštenje povodom kolabiranja Mojzea Kena na utakmici u Veroni. Ken je sredinom drugog poluvremena kolabirao, da bi, nakon reakcije lekara, odveden u bolnicu. Napadač Viole je malo pre ovog incidenta doživeo povredu… »
Uznemirujuće scene u Italiji: Još jedan igrač Fiorentine kolabirao na terenu! (video)

Uznemirujuće scene u Italiji: Još jedan igrač Fiorentine kolabirao na terenu! (video)

Hot sport pre 7 sati
Nadamo se da će sve biti u redu! Još jedan uznemirujući trenutak dogodio se na fudbalskim terenima Italije, gde je tokom utakmice Fiorentine i Verone napadač Mojze Ken iznenada pao na travu. Ovaj incident dolazi nakon nedavnog kolapsa Edoarda Bova… »
Pobeda Verone u senci, Mojze Ken iznesen sa terena

Pobeda Verone u senci, Mojze Ken iznesen sa terena

Sportske.net pre 7 sati
U utakmici 26. kola Serije A Verona je pobedila Fiorentinu 1:0 na svom terenu. Međutim, meč je obeležio pad Mojzea Kena u drugom poluvremenu. Nije bilo golova u prvom delu meča. Fiorentina je bila konkretnija i sa više prilika, ukupno sedam šuteva… »
Novi užas u Italiji - srušio se još jedan igrač Fiorentine VIDEO

Novi užas u Italiji - srušio se još jedan igrač Fiorentine VIDEO

B92 pre 7 sati
Fudbaler Fiorentine Mojze Ken kolabirao je na utakmici u Veroni. Podsetimo, 1. decembra se još jedan prvotimac Viole, Edoardo Bove, srušio na teren tokom meča sa Interom. Što se tiče Kena, on je nekoliko minuta pre nego što mu se slošilo, morao van… »
Jeziva scena u seriji a: Drug Dušana Vlahovića se srušio na teren, ceo stadion u šoku (video)

Jeziva scena u seriji a: Drug Dušana Vlahovića se srušio na teren, ceo stadion u šoku (video)

Večernje novosti pre 7 sati
NOVE užasne scene dolaze iz Italije. Fudbaler Fiorentine Moize Kin, koji je igrao zajedno u Juventusu sa Dušanom Vlahovićem, morao je da bude iznet sa terena zbog povrede glave. FOTO: Profimedia Klub iz Firence baš nema sreće. Nedavno je Edoardo Bove… »

Vesti dana »