Povezane vesti
ISPOVEST „Krivili su me za propast države – zbog mene je pokrenuta peticija da se ukine pretplata na RTS“: Mimi Mercedez prvi…
Nova 23.02.2025
Jedna od najistaknutijih reperki na domaćoj sceni Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez će se ove godine boriti za odlazak na Evroviziju, naime, ona će drugo polufinalno veče, 26. februara, nastupiti pod rednim brojem 12 sa numerom "Turbo žurka"… »
„Izmanipulisala sam doktorku i dobila psihološku šifru – zato danas prepoznam kad ljudi glume žrtve u intervjuima“: Mimi…
Nova 23.02.2025
Večeras od 20 časova budite uz novu epizodu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića - trenutno najistaknutija reperka na domaćoj sceni, Mimi Mercedez će po prvi put govoriti o privatnom životu, odrastanju u opasnom kraju Beograda i… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "Godinu dana, isti zahtev" u Beogradu povodom godišnjice napada na studente FDU-a
RTS pre 13 minutajoš 42 povezane
Vens: Fantazija da bi Kijev uz pomoć SAD mogao da pobedi; mediji izračunali: Rusija bi dobila teritoriju veličine Luksemburga
RTS pre 12 minutajoš 85 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Pravda pre 3 satajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić sa Dodikom o regionalnoj stabilnosti i saradnji Srbije i Republike Srpske
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih