Povezane vesti
ISPOVEST „Krivili su me za propast države – zbog mene je pokrenuta peticija da se ukine pretplata na RTS“: Mimi Mercedez prvi…
Nova 23.02.2025
Jedna od najistaknutijih reperki na domaćoj sceni Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez će se ove godine boriti za odlazak na Evroviziju, naime, ona će drugo polufinalno veče, 26. februara, nastupiti pod rednim brojem 12 sa numerom "Turbo žurka"… »
„Izmanipulisala sam doktorku i dobila psihološku šifru – zato danas prepoznam kad ljudi glume žrtve u intervjuima“: Mimi…
Nova 23.02.2025
Večeras od 20 časova budite uz novu epizodu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića - trenutno najistaknutija reperka na domaćoj sceni, Mimi Mercedez će po prvi put govoriti o privatnom životu, odrastanju u opasnom kraju Beograda i… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih
Građani popunjavali studentske listiće gde su stigli, penzioneri oduševili: Poznato kada će biti saopšteno koliko je prikupljeno potpisa za izbore
Nova pre 2 satajoš 46 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
"Revolucija? Pusti snovi" Vučić: Za nas će izbori biti veoma teški, ali ni njima neće biti laki (video)
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih