Povezane vesti

Uperili su automate u mene, dok sam točio gorivo u "ferari": Ko je milioner Mario Daser, upucan u Beogradu

Uperili su automate u mene, dok sam točio gorivo u "ferari": Ko je milioner Mario Daser, upucan u Beogradu

Mondo pre 3 sata
Multimilioner Mario Daser koji je ranjen u beogradskom restoranu, čak tri puta hapšen, a 2019. bio je čak i 11 meseci iza rešetaka. Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa Miloradom A. (31) u jednom beogradskom restoranu , a za… »
"Uperili su automate u mene dok sam sipao gorivo u ferari": Poznati bokser koji je ranjen u Beogradu ima debeo dosije: Ovako je…

"Uperili su automate u mene dok sam sipao gorivo u ferari": Poznati bokser koji je ranjen u Beogradu ima debeo dosije: Ovako je…

Blic pre 5 sati
Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa M.A. (31) u jednom beogradskom restoranu, a za nepoznatim napadačima se i dalje traga. Poznati bokser često je punio novinske stupce u Nemačkoj kako o svojim ostvarenjima u ringu, tako i… »
Sipao sam benzin u svoj "ferari", pritrčali su s fantomkama, opkolili me i uperili automate! Ranjeni bokser Mario Daser pisao…

Sipao sam benzin u svoj "ferari", pritrčali su s fantomkama, opkolili me i uperili automate! Ranjeni bokser Mario Daser pisao…

Kurir pre 5 sati
Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa Miloradom A. (31) u jednom beogradskom restoranu, a za nepoznatim napadačima se i dalje traga. Poznati bokser često je punio novinske stupce u Nemačkoj kako o svojim ostvarenjima u ringu… »

Vesti dana »