Povezane vesti
Uperili su automate u mene, dok sam točio gorivo u "ferari": Ko je milioner Mario Daser, upucan u Beogradu
Mondo 24.02.2025
Multimilioner Mario Daser koji je ranjen u beogradskom restoranu, čak tri puta hapšen, a 2019. bio je čak i 11 meseci iza rešetaka. Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa Miloradom A. (31) u jednom beogradskom restoranu , a za… »
"Uperili su automate u mene dok sam sipao gorivo u ferari": Poznati bokser koji je ranjen u Beogradu ima debeo dosije: Ovako…
Blic 24.02.2025
Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa M.A. (31) u jednom beogradskom restoranu, a za nepoznatim napadačima se i dalje traga. Poznati bokser često je punio novinske stupce u Nemačkoj kako o svojim ostvarenjima u ringu, tako i van… »
Sipao sam benzin u svoj "ferari", pritrčali su s fantomkama, opkolili me i uperili automate! Ranjeni bokser Mario Daser pisao…
Kurir 24.02.2025
Multimilioner Mario Daser (36) ranjen je u četvrtak zajedno sa Miloradom A. (31) u jednom beogradskom restoranu, a za nepoznatim napadačima se i dalje traga. Poznati bokser često je punio novinske stupce u Nemačkoj kako o svojim ostvarenjima u ringu… »
Vesti dana »
Šoškić: Država ne treba da funkcioniše po principu povremenih isplata koje zavise od odluke pojedinca, potrebna sistemska rešenja (VIDEO)
Insajder pre 25 minutajoš 21 povezana
Zelenski pozvao partnere Kijeva da hitno isporuče presretače za sisteme „patriot”
Politika pre 11 minutajoš 18 povezanih
FIFA odustala od privatizacije Mundijala, Infantino podlegao pritisku fudbalskih saveza
Nova ekonomija pre 1 satjoš 15 povezanih
Pred Srbijom ekstremno topao period: Prva dekada avgusta donosi tropske noći, kakvo nas vreme čeka do kraja meseca?
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih
Od danas jeftiniji 769 lekova u Srbiji: Evo šta se menja za pacijente i kada stižu nove terapije
Ozon pre 2 satajoš 10 povezanih