Povezane vesti
Mara svaki dan pešači 6 kilometara do groba svog sina, i tako već 26 godina: "Kad sam ih videla, noge mi se odsekle. Samo…
Blic 24.02.2025
Već 26 godina, svaki dan, bez obzira na kišu, sneg, sunce ili vetar, majka Mara Milenković iz Vrnjačke Banje pešači šest kilometara do groba svog sina jedinca Dejana. On je 1999. godine dao život braneći srpsku nejač na Kosovu, a od tada pa do… »
Mara skoro 25 godina svaki dan pešači 6 km do groba sina: "sad mi jedino ostalo da dođem i da mu se obratim"
Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Već 26 godina, svaki dan, bez obzira na kišu, sneg, sunce ili vetar, majka Mara Milenković iz Vrnjačke Banje pešači šest kilometara do groba svog sina jedinca Dejana. On je 1999. godine dao život braneći srpsku nejač na Kosovu, a… »
Vesti dana »

Predsednica Saveza ekoloških organizacija Srbije: Branićemo Jadar, pa makar tamo i tenkove dovezli
RTV pre 1 satjoš 41 povezana

Oglasio se Prekršajni sud u Novom Sadu o incidentima na koncertu Beogradskog sindikata u Futogu
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Narodni pokret Srbije: Da EK povuče odluku o projektu Jadar u Srbiji kao strateškom
Beta pre 41 minutajoš 14 povezanih

Lavrov: Pregovori Rusije i Ukrajine su važni i korisni, dali su konkretne rezultate
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih