Povezane vesti
“Imam razloga da blistam!” Ceca otkrila da li ima dečka: Odlično se osećam!
Vesti online 24.02.2025
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uvek je na udaru javnosti kada je njen privatni život u pitanju, a sada je otkrila i da li ima emotivnog partnera. Ona je priznala da je slobodna, ali da joj je tako odlično. – Zato što sam sama, zato i dobro… »
„Ja sam dobro garažirani oldtajmer“: Ceca Ražnatović o svom ljubavnom životu
Nova 24.02.2025
Pevačica se osvrnula na svoj ljubavni život, pa otkrila da partner nije krivac za njen dobar izgled. Ceca Ražnatović otkrila je da je i dalje singl, kao i da zbog toga može da se posveti sebi, a rezultati su jasni. „Zato što sam sama, zato i dobro… »
Ceca Ražnatović otkrila da li je u vezi: "Ja sam dobro garažirani oldtajmer, imam razlog da blistam"
Mondo 24.02.2025
Privatni život muzičke zvezde Cece Ražnatović dugo privlači pažnju javnosti, a ona je sad otkrila da li ima emotivnog partnera. Ceca je napravila dva nastupa za pamćenje na Jahorini, a ekipa emisije "Premijera - vikend specijal" posetila je zvezdu… »
"Ja sam dobro garažirani oldtajmer" Ceca Ražnatović otkrila da li ima dečka: Zato dobro izgledam!!
Kurir 24.02.2025
Privatni život muzičke zvezde Svetlana Cece Ražnatović dugo privlači pažnju javnosti, a ona je sad otkrila da li ima emotivnog partnera. Ceca ističe da je singl i da joj je tako odlično. - Zato što sam sama, zato i dobro izgledam... Dobro… »
"Ja sam dobro garažirani oldtajmer": Ceca Ražnatović otkrila da li ima dečka: "Zato dobro izgledam"
Blic 24.02.2025
Privatni život muzičke zvezde Cece Ražnatović dugo privlači pažnju javnosti, a ona je sad otkrila da li ima emotivnog partnera. Ceca ističe da je singl i da joj je tako odlično. - Zato što sam sama, zato i dobro izgledam... Dobro garažirani… »
"Nemam: Vremena..." Ceca Ražnatović otkrila kad je poslednji put bila kod ćerke Anastasije Gudelj u Španiji: "imam obaveze"
Blic 23.02.2025
Čuvena pevačica Ceca Ražnatović jako je vezana za ćerku i sina. Ceca je sad otkrila kad je poslednji put išla kod Anastasije u Španiju. - Prošle godine sam išla poslednji put u Španiju kod Anastasije, stvarno nisam imala vremena zbog svih… »
Vesti dana »

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

MEMORIJALNI SKUP “PUKOVNIK MILENKO PAVLOVIĆ” NA AERODROMU U DIVCMA
Valjevska posla pre 2 satajoš 1 povezana

MUP: Prijava protiv muškarca koji je u Pančevu vređao Mariniku Tepić i njenu majku
Danas pre 7 satijoš 1 povezana