Povezane vesti

Sa kim će se Picula sastati u Beogradu: Susret najavila i Brnabić

Sa kim će se Picula sastati u Beogradu: Susret najavila i Brnabić

Nova pre 2 sata
Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, u od danas je u prvoj zvaničnoj poseti je Srbiji. On će u ovoj zemlji boraviti do 26. februara, a prema najavama Picula će se u 10 sati sastati sa potpredsednicom parlamenta i predsednicom… »
Picula od danas u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji: S kim će se sve sastati?

Picula od danas u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji: S kim će se sve sastati?

Danas pre 3 sata
Tonino Picula, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, u od danas je u prvoj zvaničnoj poseti je Srbiji. On će u ovoj zemlji boraviti do 26. februara, a prema najavama Picula će se u 10 sati sastati sa potpredsednicom parlamenta i predsednicom… »
Brnabić: Sastaću se sa Toninom Piculom, iako je njegova ocena o napretku u Srbiji sramota

Brnabić: Sastaću se sa Toninom Piculom, iako je njegova ocena o napretku u Srbiji sramota

Kurir pre 3 sata
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se sastati sa stalnim evropskim izvestiocem EP za Srbiju Toninom Piculom, koji je prema najavi u našu zemlju stigao juče i boraviće do 26. februara. "Da li će mi to biti najlepša stvar u… »
Brnabić: Sastaću se sa Piculom, njegova ocena o napretku Srbije je sramota

Brnabić: Sastaću se sa Piculom, njegova ocena o napretku Srbije je sramota

Vesti online pre 4 sati
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić potvrdila je da će se u Beogradu sastati sa stalnim izvestiocem Evropskog parlamenta (EP) za Srbiju Toninom Piculom, iako je, kako je navela, njegova ocena u izveštaju o Srbiji “sramota”. – Da li će mi… »

Blic pre 6 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će se sastati sa stalnim evropskim izvestiocem EP za Srbiju Toninom Piculom, koji će u našoj zemlji boraviti od 23. do 26. februara. - Da li će mi to biti najlepša stvar u životu… »

Vesti dana »