Povezane vesti
Oglasila se ambasada nemačke u Prištini: Mlaka reakcija na zatvaranje Centara za socijalni rad na severu KiM
Kurir 24.02.2025
Nemačka ambasada u Prištini oglasila se povodom zatvaranja institucija u oblasti zdravstva, obrazovanja i pružanja socijalnih usluga, naglasivši da to bez prethodnog dogovora o alternativama može negativno uticati na svakodnevni život kosovskih Srba i… »
Ambasada Nemačke: Zatvaranje institucija na severu Kosova potrebno, ali ne bez prethodnog dogovora
Danas 23.02.2025
Nemačka ambasada na Kosovu saopštila je da je zatvaranje srpskih institucija na severu Kosova potrebno, ali ne bez prethodnog dogovora o alternativama. Zatvaranje institucija iz oblasti zdravstva, obrazovanja i pružanja socijalnih usluga bez prethodnog… »
Vesti dana »
Veljko Jovanović, profesor Filozofskog fakulteta: Intervencija policije bila je silovita, gurali su me i tukli po glavi i telu
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
„Na fakultetu smo ili mi ili policija“: Studenti se okupljaju ispred Filozofskog u Novom Sadu
Nedeljnik pre 1 satjoš 52 povezane
Profil Manje Grčić, kandidata za direktora RTS-a: Bliska veza sa vlastima
N1 Info pre 11 minutajoš 25 povezanih
Tramp napustio Davos, vraća se u SAD! Poslao oštru poruku Putinu nakon sastanka sa Zelenskim, svoj govor počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu" (foto)
Kurir pre 31 minutajoš 96 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 24 povezane