Povezane vesti

Tek SAD počinje cirkus: "Vlada u ostavci" ne sme da se bavi novim predlozima i izmenama zakona!

Tek SAD počinje cirkus: "Vlada u ostavci" ne sme da se bavi novim predlozima i izmenama zakona!

Pravda pre 3 sata
Nakon ostavke premijera Srbije Miloša Vučevića, Narodna skupština trebalo bi da ima samo jednu tačku dnevnog reda – konstataciju njegove ostavke, ali sadašnja Vlada u ostavci je u proceduru za usvajanje poslala čitav niz novih predloga zakona… »
Mi-snaga naroda za sednicu parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda, konstatovanje Vučevićeve ostavke

Mi-snaga naroda za sednicu parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda, konstatovanje Vučevićeve ostavke

Beta pre 5 sati
Poslanički klub "Mi - snaga naroda, dr Branimir Nestorović" saopšto je danas da naredna sednica Skupštine Srbije treba da ima samo jednu tačku dnevnog reda, a to je konstatovanje ostavke Miloša Vučevića. Naveli su da je predsednik Vlade Srbije… »
Šta Nestorovićev poslanički klub misli o sednici Skupštine?

Šta Nestorovićev poslanički klub misli o sednici Skupštine?

Danas pre 5 sati
Poslanički klub „Mi – snaga naroda, dr Branimir Nestorović“ saopšto je danas da naredna sednica Skupštine Srbije treba da ima samo jednu tačku dnevnog reda, a to je konstatovanje ostavke Miloša Vučevića. Naveli su da je predsednik Vlade… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Nakon podnošenja ostavke, premijer i vlada mogu da obavljaju samo tehničke poslove i više ne mogu Skupštini da podnose predloge zakona, osim u izuzetnim slučajevima, što nije konstatovano i dokazano. Uprkos tome, sadašnja vlada u ostavci je od… »

Vesti dana »