Povezane vesti
Tek SAD počinje cirkus: "Vlada u ostavci" ne sme da se bavi novim predlozima i izmenama zakona!
Pravda 24.02.2025
Nakon ostavke premijera Srbije Miloša Vučevića, Narodna skupština trebalo bi da ima samo jednu tačku dnevnog reda – konstataciju njegove ostavke, ali sadašnja Vlada u ostavci je u proceduru za usvajanje poslala čitav niz novih predloga zakona, upozorava… »
Mi-snaga naroda za sednicu parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda, konstatovanje Vučevićeve ostavke
Beta 24.02.2025
Poslanički klub "Mi - snaga naroda, dr Branimir Nestorović" saopšto je danas da naredna sednica Skupštine Srbije treba da ima samo jednu tačku dnevnog reda, a to je konstatovanje ostavke Miloša Vučevića. Naveli su da je predsednik Vlade Srbije Miloš… »
Mi-snaga naroda za sednicu parlamenta s jednom tačkom dnevnog reda, konstatovanje Vučevićeve ostavke
Radio sto plus 24.02.2025
“Nakon podnošenja ostavke, premijer i vlada mogu da obavljaju samo tehničke poslove i više ne mogu Skupštini da podnose predloge zakona, osim u izuzetnim slučajevima, što nije konstatovano i dokazano. Uprkos tome, sadašnja vlada u ostavci je od… »
Šta Nestorovićev poslanički klub misli o sednici Skupštine?
Danas 24.02.2025
Poslanički klub „Mi – snaga naroda, dr Branimir Nestorović“ saopšto je danas da naredna sednica Skupštine Srbije treba da ima samo jednu tačku dnevnog reda, a to je konstatovanje ostavke Miloša Vučevića. Naveli su da je predsednik Vlade Srbije Miloš… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 25 povezanih
Kako da znate da vam je telefon zaražen špijunskim softverom
Glas Zaječara pre 43 minutajoš 18 povezanih
Holandska centralna banka povukla 86 tona zlata iz SAD i Kanade u London
Biznis.rs pre 2 satajoš 16 povezanih
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 3 satajoš 10 povezanih
Umrla Glorija Stajnem, najodlučnija borkinja za prava žena
Serbian News Media pre 33 minutajoš 15 povezanih