Povezane vesti

Fudbaler Fiorentine Mojse Kin pušten iz bolnice

Fudbaler Fiorentine Mojse Kin pušten iz bolnice

Vesti online pre 55 minuta
Fudbalski klub Fiorentina saopštio je da je Mojse Kin pušten noćas iz bolnice u Veroni. Kin je primljen u nedelju u bolnicu, pošto se onesvestio na utakmici 25. kola Serije A protiv Verone (0:1). Fiorentina je navela da je Kin pušten iz bolnice u… »
Epilog kom smo se nadali: Mojze Ken otpušten iz bolnice

Epilog kom smo se nadali: Mojze Ken otpušten iz bolnice

B92 pre 1 sat
Fudbaler Fiorentine Mojze Ken otpušten je noćas iz bolnice, u koju je primljen zbog udarca u glavu zadobijenog na utakmici protiv Verone. Fiorentina je saopštila da je Ken otpušten iz bolnice u Veroni "tokom noći" nakon rezultata dijagnostičkih… »
Svi mogu da udahnu: Fudbaler Fjorentine pušten iz bolnice posle stravične povrede

Svi mogu da udahnu: Fudbaler Fjorentine pušten iz bolnice posle stravične povrede

Nova pre 1 sat
Fudbaler Fjorentine Mojze Kin otpušten je noćas iz bolnice, u koju je primljen zbog udarca u glavu zadobijenog na utakmici protiv Verone. Fjorentina je saopštila da je Kin otpušten iz bolnice u Veroni „tokom noći“ nakon rezultata dijagnostičkih… »
Najnovije vesti iz firence! Evo kako je fudbaler Fiorentine Mojze Kin koji se onesvestio na terenu tokom meča sa Veronom

Najnovije vesti iz firence! Evo kako je fudbaler Fiorentine Mojze Kin koji se onesvestio na terenu tokom meča sa Veronom

Večernje novosti pre 2 sata
Fudbalski klub Fiorentina saopštio je da je Mojze Kin pušten noćas iz bolnice u Veroni. Foto: AP Kin je primljen u nedelju u bolnicu, pošto se onesvestio na utakmici 25. kola Serije A protiv Verone (0:1). Fiorentina je navela da je Kin pušten iz… »
Kin bolje i kod kuće

Kin bolje i kod kuće

Sportski žurnal pre 2 sata
Italijan dobro prošao, posle sudara s dvojicom rivala i onesvećivanja na terenu. Fudbaler Fiorentine Mojze Kin je noćas otpušten iz bolnice, posle prijema zbog udarca u glavu u utakmici s Veronom i nakon rezultata dijagnostičkih testova - preneo je… »
Primio udarac u glavu, vratio se na teren i srušio: Povreda fudbalera može da bude fatalna u 3 slučaja

Primio udarac u glavu, vratio se na teren i srušio: Povreda fudbalera može da bude fatalna u 3 slučaja

Mondo pre 2 sata
Mojze Kin, fudbaler Fiorentine, na ispitivanju je zbog udarca u glavu. Pročitajte u kojim slučajevima povreda glave može da izazove fatalni ishod. Mojze Kin, fudbaler Fiorentine, srušio se na terenu u toku utakmice protiv Verone. Prethodno je dobio… »
Lepe vesti stižu iz Firence: Mojze Ken otpušten iz bolnice!

Lepe vesti stižu iz Firence: Mojze Ken otpušten iz bolnice!

Hot sport pre 4 sati
Ken je kolabirao u Veroni! Napadač Fiorentine, Mojze Ken, pušten je iz bolnice nakon što je tokom jučerašnje utakmice protiv Verone doživeo povredu glave. Lekari su mu dozvolili da napusti medicinsku ustanovu u Veroni tokom noći i vrati se u… »
Dobre vesti - Mojz Ken otpušten iz bolnice

Dobre vesti - Mojz Ken otpušten iz bolnice

Sportske.net pre 5 sati
Fudbaler Fjorentine Mojz Ken otpušten je iz bolnice nakon što je juče zadobio povredu glave protiv Verone. Njemu je od strane lekara dopušteno da tokom noći napusti bolnicu u Veroni i vrati se u Firencu. Svi klinički testovi bili su negativni… »
Fudbaler Fiorentine Mojze Kin u bolnici zbog povrede glave tokom utakmice protiv Verone

Fudbaler Fiorentine Mojze Kin u bolnici zbog povrede glave tokom utakmice protiv Verone

Danas pre 19 sati
Fudbaler Fiorentine Mojze Kin doživeo je povredu glave tokom današnje utakmice protiv Verone i nalazi se u bolnici na ispitivanjima, nakon što se onesvestio na terenu, saopštio je njegov klub. Kin se u 60. minutu utakmice u Veroni sudario sa dvojicom… »

Vesti dana »