Povezane vesti

"Videla sam gastozov intimni snimak sa Milicom Veličković" Bivša devojka repera iznela jezive tvrdnje: Pomislila sam možda je…

"Videla sam gastozov intimni snimak sa Milicom Veličković" Bivša devojka repera iznela jezive tvrdnje: Pomislila sam možda je…

Kurir 24.02.2025
Nađa Rakić je bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 8 Elita". Nedavno je gostovala u emisiji "D- cast" kod Dejana Dragojevića gde je otkrila emotivne i teške trenutke koje je proživela tokom veze sa… »
"Unapred je uzeo: 50.000 evra" Evo koliki je honorar Gastozu u "Eliti 8" - Od cifre će vam se zavrteti u glavi

"Unapred je uzeo: 50.000 evra" Evo koliki je honorar Gastozu u "Eliti 8" - Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Blic 24.02.2025
Nenad Marinković Gastoz trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" gde važi za jednog od favorita. Sada je Nađa Rakić, koja tvrdi da je pre rijalitija bila u emotivnoj vezi sa Gastozom, iznela u javnost tvrdnje o njegovom honoraru. - U rijaliti je… »
Gastozova bivša otkrila koliki honorar prima! Reper je najplaćeiji učesnik "Elite" ikada: 50.000€ je odmah dobio na ruke, a…

Gastozova bivša otkrila koliki honorar prima! Reper je najplaćeiji učesnik "Elite" ikada: 50.000€ je odmah dobio na ruke, a…

Kurir 24.02.2025
Učesnik " Elite" Nenad Marinković Gastoz i reper, važi za jednog od najvećih favorita osme sezone, pogotovo jer ima fanove koji ga podržavaju godinama, još od kada je b oravio u vili "Parova". Spekuliše se da je on učesnik koji trenutno najviše zarađuje… »

Vesti dana »