Повезане вести

"Видела сам гастозов интимни снимак са Милицом Величковић" Бивша девојка репера изнела језиве тврдње: Помислила сам можда је…

"Видела сам гастозов интимни снимак са Милицом Величковић" Бивша девојка репера изнела језиве тврдње: Помислила сам можда је…

Курир 24.02.2025
Нађа Ракић је бивша девојка Ненада Маринковића Гастоза, који се тренутно налази у ријалитију "Задруга 8 Елита". Недавно је гостовала у емисији "Д- цаст" код Дејана Драгојевића где је открила емотивне и тешке тренутке које је… »
"Унапред је узео: 50.000 евра" Ево колики је хонорар Гастозу у "Елити 8" - Од цифре ће вам се завртети у глави

"Унапред је узео: 50.000 евра" Ево колики је хонорар Гастозу у "Елити 8" - Од цифре ће вам се завртети у глави

Блиц 24.02.2025
Ненад Маринковић Гастоз тренутно борави у ријалитију "Задруга 8 Елита" где важи за једног од фаворита. Сада је Нађа Ракић, која тврди да је пре ријалитија била у емотивној вези са Гастозом, изнела у јавност тврдње о његовом… »
Гастозова бивша открила колики хонорар прима! Репер је најплаћеији учесник "Елите" икада: 50.000€ је одмах добио на руке, а…

Гастозова бивша открила колики хонорар прима! Репер је најплаћеији учесник "Елите" икада: 50.000€ је одмах добио на руке, а…

Курир 24.02.2025
Учесник " Елите" Ненад Маринковић Гастоз и репер, важи за једног од највећих фаворита осме сезоне, поготово јер има фанове који га подржавају годинама, још од када је б оравио у вили "Парова". Спекулише се да је он учесник који… »

Вести дана »