Повезане вести

Предраг Мијатовић: Мора неко да каже „више нису тренери и директори, него момци – ви сте криви“, то ће се десити и у Партизану…

Предраг Мијатовић: Мора неко да каже „више нису тренери и директори, него момци – ви сте криви“, то ће се десити и у Партизану…

Данас 24.02.2025
Члан радне групе задужене за спортска питања у ФК Партизан Предраг Мијатовић говорио је о садашњем стању клуба и расположењу тима након дербија против Црвене звезде који се у суботу завршио резултатом 3:3 на стадиону „Рајко… »
"Знао сам да ће ме питати - Где си овог извукао?": Мијат после Звезде открио зашто Јокан није тренер Партизана

"Знао сам да ће ме питати - Где си овог извукао?": Мијат после Звезде открио зашто Јокан није тренер Партизана

Мондо 24.02.2025
Предраг Мијатовић најискреније досад причао о одлуци да Срђан Благојевић постане нови тренер Партизана. Челник Партизана Предраг Мијатовић огласио се после бурног ремија 3:3 175. "вечитом" дербију, и најискреније досад говорио о… »
"Раул, пирло... Сви су били опције"! Предраг Мијатовић открио шокантне информације после вечитог дербија

"Раул, пирло... Сви су били опције"! Предраг Мијатовић открио шокантне информације после вечитог дербија

Вечерње новости 24.02.2025
Предраг Мијатовић, члан Радне групе ФК Партизан, осврнуо се на 175. "вечити" дерби у ком је његов тим у финишу стигао до бода (3:3) против фаворизоване Црвене звезде. ФОТО: ФК Партизан Мијатовић сматра да је утакмица у Љутице… »
Мијатовић о "трику" код довођења Благојевића и "проблему" који је нерешив

Мијатовић о "трику" код довођења Благојевића и "проблему" који је нерешив

Спортске.нет 24.02.2025
Фудбалери Партизана ушли су ове зиме у нову етапу историје клуба пошто су ангажовањем Срђана Благојевића решили питање тренера на дуге стазе, а велики реми у суботњем дербију против Црвене звезде показао је да Предраг… »
Мијатовић о ремију у дербију: „Задовољни смо – Није битно колико ћемо победа имати до краја!“

Мијатовић о ремију у дербију: „Задовољни смо – Није битно колико ћемо победа имати до краја!“

Хот спорт 24.02.2025
Задовољан је оним што је виђено у дербију! Црвена звезда и Партизан поделили су бодове у суботњем дербију – 3:3. Утисци навијача су подељени, али чини се да је ‘црно-бели’ табор нешто задовољнији. Своје утиске изнео је и први… »
Мијатовић: "Добили смо такав енергетски допинг да тога нисте свесни"

Мијатовић: "Добили смо такав енергетски допинг да тога нисте свесни"

Б92 24.02.2025
Предраг Мијатовић, члан Радне групе ФК Партизан, осврнуо се на 175. "вечити" дерби у ком је његов тим у финишу стигао до бода (3:3) против фаворизоване Црвене звезде. Мијатовић сматра да је утакмица у Љутице Богдана и њен… »

Вести дана »