Povezane vesti

Nama starijima je potrebna još jedna titula: Salah o sve jačem pritisku u Liverpulu

Nama starijima je potrebna još jedna titula: Salah o sve jačem pritisku u Liverpulu

Dnevnik pre 4 sati
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah izjavio je da mu je drago da je klub sa Enfilda pobedio Mančester siti u derbi meču 26. kola engleske Premijer lige. Liverpul je u nedelju u gostima savladao Mančester siti 2:0, a Salah je postigao jedan gol na ovoj… »
Salah sanja pehar Premijer lige: Nama starijima je potrebna još jedna titula

Salah sanja pehar Premijer lige: Nama starijima je potrebna još jedna titula

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah izjavio je da mu je drago da je klub sa Enfilda pobedio Mančester siti u derbi meču 26. kola engleske Premijer lige, prenose danas britanski mediji. FOTO: Tanjug/AP Liverpul je u nedelju u gostima savladao Mančester… »
Salah: Pobeda nad Sitijem poseban doživljaj

Salah: Pobeda nad Sitijem poseban doživljaj

Sportski žurnal pre 5 sati
Egipćanin likuje zbog trijumfa na „Itihadu” i približavanju tituli. Fudbaleru Liverpula Mohamedu Salahu je drago zbog pobede nad Mančester sitije u derbi meču 26. kola Premijer lige, prenose britanski mediji. Liverpul je juče u gostima savladao… »
Salah: "Ljudi preferiraju moju prvu sezonu, za mene je ova bolja"

Salah: "Ljudi preferiraju moju prvu sezonu, za mene je ova bolja"

B92 pre 5 sati
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah izjavio je da mu je drago da je klub sa Enfilda pobedio Mančester siti u derbi meču 26. kola engleske Premijer lige, prenose britanski mediji. Liverpul je u nedelju u gostima savladao Mančester siti 2:0, a Salah je… »
Mohamed Salah: Drago mi je da smo pobedili Mančester siti

Mohamed Salah: Drago mi je da smo pobedili Mančester siti

Politika pre 6 sati
LIVERPUL – Fudbaler Liverpula Mohamed Salah izjavio je da mu je drago da je klub sa Enfilda pobedio Mančester siti u derbi meču 26. kola engleske Premijer lige, prenose danas britanski mediji. Liverpul je u nedelju u gostima savladao Mančester siti… »
Liverpul bolji od Sitija u derbiju Premijer lige

Liverpul bolji od Sitija u derbiju Premijer lige

Danas pre 21 sat
Fudbaleri Liverpula su u okviru 26. kola Premijer lige kao gosti pobedili Mančester siti rezultatom 2:0 (2:0) u velikom derbiju engleskog fudbala. Poveli su gosti u 14. minutu, a strelac je bio Mohamed Salah, na asistenciju Dominika Soboslaja. U 37… »

Vesti dana »