Повезане вести

„Морам да посложим чарапе по бојама“: Миленко Јованов о томе да ли ће се састати с Пицулом

„Морам да посложим чарапе по бојама“: Миленко Јованов о томе да ли ће се састати с Пицулом

Недељник 24.02.2025
Шеф посланичке групе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Миленко Јованов изјавио је да ће та посланичка група имати представника на разговору са известиоцем Европског парламента за Србију Тонином Пицулом, али да он неће… »
Јованов: Нећу учествовати у разговору са Пицулом, имам важнији догађај

Јованов: Нећу учествовати у разговору са Пицулом, имам важнији догађај

Данас 24.02.2025
Шеф посланичке групе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је данас да ће та посланичка група имати представника на разговору са известиоцем Европског парламента за Србију Тонином… »
Јованов неће разговарати с Пицулом: „Имам важан догађај, морам да посложим чарапе по бојама“

Јованов неће разговарати с Пицулом: „Имам важан догађај, морам да посложим чарапе по бојама“

Н1 Инфо 24.02.2025
Шеф посланичке групе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Скупштини Србије Миленко Јованов изјавио је да ће та посланичка група имати представника на разговору са известиоцем Европског парламента за Србију Тонином… »

Вести дана »