Povezane vesti

„Moram da posložim čarape po bojama“: Milenko Jovanov o tome da li će se sastati s Piculom

„Moram da posložim čarape po bojama“: Milenko Jovanov o tome da li će se sastati s Piculom

Nedeljnik pre 5 sati
Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov izjavio je da će ta poslanička grupa imati predstavnika na razgovoru sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, ali da on neće prisustvovati… »
Jovanov: Neću učestvovati u razgovoru sa Piculom, imam važniji događaj

Jovanov: Neću učestvovati u razgovoru sa Piculom, imam važniji događaj

Danas pre 6 sati
Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je danas da će ta poslanička grupa imati predstavnika na razgovoru sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom ali… »
Jovanov neće razgovarati s Piculom: „Imam važan događaj, moram da posložim čarape po bojama“

Jovanov neće razgovarati s Piculom: „Imam važan događaj, moram da posložim čarape po bojama“

N1 Info pre 6 sati
Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Skupštini Srbije Milenko Jovanov izjavio je da će ta poslanička grupa imati predstavnika na razgovoru sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, ali da on u… »

Vesti dana »