Povezane vesti

Đurić: Novi Sad će nastaviti da se razvija, novom gradonačelniku želim mnogo uspeha

Đurić: Novi Sad će nastaviti da se razvija, novom gradonačelniku želim mnogo uspeha

RTV pre 4 sati
NOVI SAD - Bivši gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je da je uveren da će Žarko Mićin, koji je na današnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada izabran za novog gradonačelnika, odgovorno i posvećeno voditi taj grad na dobrobit svih… »
Đurić poslao snažnu poruku novom gradonačelniku: Uveren sam da će Mićin odgovorno i posvećeno voditi Novi Sad, na…

Đurić poslao snažnu poruku novom gradonačelniku: Uveren sam da će Mićin odgovorno i posvećeno voditi Novi Sad, na…

Dnevnik pre 4 sati
Milan Đurić održao je sastanke sa članovima kabineta i Službom gradonačelnika u cilju prireme primopredaje dužnosti novom gradonačelniku Žarku Mićinu, koji je izabran na današnjoj sednici Skupštine grada. Đurić je prvi put izabran 26… »

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Bivši gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je da je uveren da će Žarko Mićin, koji je na današnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada izabran za novog gradonačelnika, odgovorno i posvećeno voditi taj grad na dobrobit… »
Predsednica Skupštine Grada Vučinić: U sali Skupštine Grada se bira gradonačelnik, a ne na ulici! Onaj ko sprovodi nasilje…

Predsednica Skupštine Grada Vučinić: U sali Skupštine Grada se bira gradonačelnik, a ne na ulici! Onaj ko sprovodi nasilje…

Dnevnik pre 6 sati
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Dina Vučinić obratila se pre početka sednice Skupštine Grada. Vučinić je istakla da je Milan Đurić posvećeno i odgovorno radio svoj posao, a tome u prilog ide i 11 milijardi dinara u budžetu. -Ja ću imati… »

Vesti dana »