Povezane vesti

Branko Ružić: Moguće je stvaranje atmosfere 5. oktobra

Serbian News Media pre 2 sata
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da… »

Nova pre 4 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da… »
Branko Ružić (SPS): Ne znam da li je obojena revolucija na delu

Beta pre 4 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji.  "Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena... Prvo, ja ne znam da… »
Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu

Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu

NIN pre 4 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. "Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena... Prvo, ja ne znam da li je… »
Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu

Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu

Novi magazin pre 4 sati
Branko Ružić upozorio na 5. oktobar

Branko Ružić upozorio na 5. oktobar

Danas pre 5 sati
Funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da li je… »
Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu, moguće stvaranje atmosfere 5. oktobra

Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu, moguće stvaranje atmosfere 5. oktobra

N1 Info pre 5 sati

Radio sto plus pre 5 sati
“Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da li je obojena revolucija ovde uopšte na delu… Ukoliko jeste, onda su prosto naši državni organi, bezbednosne službe, to morale da… »

Vesti dana »