Povezane vesti
Branko Ružić: Moguće je stvaranje atmosfere 5. oktobra
Serbian News Media 24.02.2025
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da… »
Branko Ružić: Moguće je stvaranje atmosfere 5. oktobra
Nova 24.02.2025
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da… »
Branko Ružić (SPS): Ne znam da li je obojena revolucija na delu
Beta 24.02.2025
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. "Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena... Prvo, ja ne znam da… »
Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu
NIN 24.02.2025
Funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. "Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena... Prvo, ja ne znam da li je… »
Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu
Novi magazin 24.02.2025
Branko Ružić upozorio na 5. oktobar
Danas 24.02.2025
Funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je danas da ne zna da li je obojena revolucija na delu u Srbiji. „Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da li je… »
Branko Ružić: Ne znam da li je obojena revolucija na delu, moguće stvaranje atmosfere 5. oktobra
N1 Info 24.02.2025
Branko Ružić (SPS): Ne znam da li je obojena revolucija na delu
Radio sto plus 24.02.2025
“Kad čujemo razne pokliče kako je Srbija pobedila, ili kako je obojena revolucija uništena… Prvo, ja ne znam da li je obojena revolucija ovde uopšte na delu… Ukoliko jeste, onda su prosto naši državni organi, bezbednosne službe, to morale da… »