Povezane vesti

"Pokupila sam novčanik i torbu i pobegla": Od bivšeg muža trpela nasilje, a ostavila verenika koji je postao milioner

"Pokupila sam novčanik i torbu i pobegla": Od bivšeg muža trpela nasilje, a ostavila verenika koji je postao milioner

Mondo pre 2 sata
Pevačica Mirna Košanin se proslavila učešćem u jednom muzičkom takmičenju. Pevačica Mirna Košanin, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2009. godine, podelila je javno nepoznate detalje iz svog ljubavnog života… »
"Uzela sam novčanik i pobegla": Naša pevačica trebala da se uda za milionera- Ostavila ga bez reči, a evo i zbog čega…

"Uzela sam novčanik i pobegla": Naša pevačica trebala da se uda za milionera- Ostavila ga bez reči, a evo i zbog čega…

Blic pre 6 sati
Pevačica Mirna Košanin imala je traumatičan život, a o ljubavnim brodolomima otvoreno je govorila. Mirna je ispričala da je u prvom braku bila žrtva nasilja, a zbog trauma koje nije izlečila bez reči je ostavila svog narednog partnera. - Kolege su… »
"Bili smo pred brakom, ali sam pobegla, uzela samo torbu i novčanik" Pevačica napustila verenika milionera, trpela nasilje…

"Bili smo pred brakom, ali sam pobegla, uzela samo torbu i novčanik" Pevačica napustila verenika milionera, trpela nasilje…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Mirna Košanin, koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju " Zvezde Granda" 2009. godine, podelila je javno nepoznate detalje iz svog ljubavnog života. Mirna je od strane bivšeg supruga pretrpela nasilje, a nakon razvoda je upoznala… »

Vesti dana »