Povezane vesti

Blokada puta Leskovac-Vlasotince: 20 godina čekaju završetak mosta

Blokada puta Leskovac-Vlasotince: 20 godina čekaju završetak mosta

RTV pre 3 sata
LESKOVAC/DONJI KRAJINAC - Meštani Donjeg Krajinca su, uz podršku meštana nekoliko okolnih sela, danas od podneva na dva sata blokiali put Leskovac-Vlasotince kod izlaza na auto-put, javila je Radio-televizija Srbije. Meštani Donjeg Krajinca 20 godina… »
Meštani pet sela blokirali put Leskovac-Vlasotince, traže most preko Južne Morave

Meštani pet sela blokirali put Leskovac-Vlasotince, traže most preko Južne Morave

Radio 021 pre 4 sati
Meštani pet sela u okolini Leskovca traktorimasu blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince jer, kako su naveli, već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. "Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali… »

Danas pre 5 sati
Meštani pet sela u okolini Leskovca su danas traktorima blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince jer već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. „Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali drugog… »

Novi magazin pre 5 sati
Meštani pet sela u okolini Leskovca su danas traktorima blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince, jer već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. „Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali drugog… »

Vesti dana »