Povezane vesti
Blokada puta Leskovac-Vlasotince: 20 godina čekaju završetak mosta
RTV 24.02.2025
LESKOVAC/DONJI KRAJINAC - Meštani Donjeg Krajinca su, uz podršku meštana nekoliko okolnih sela, danas od podneva na dva sata blokiali put Leskovac-Vlasotince kod izlaza na auto-put, javila je Radio-televizija Srbije. Meštani Donjeg Krajinca 20 godina… »
Meštani pet sela blokirali put Leskovac-Vlasotince, traže most preko Južne Morave
Radio 021 24.02.2025
Meštani pet sela u okolini Leskovca traktorimasu blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince jer, kako su naveli, već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. "Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali… »
Meštani pet sela blokirali put Leskovac-Vlasotince, traže most preko Južne Morave
Danas 24.02.2025
Meštani pet sela u okolini Leskovca su danas traktorima blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince jer već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. „Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali drugog izlaza… »
Novi magazin 24.02.2025
Meštani pet sela u okolini Leskovca su danas traktorima blokirali regionalni put Leskovac-Vlasotince, jer već 15 godina čekaju da se završi most na Južnoj Moravi. „Mi smo toliko besni što moramo da blokiramo put i da ometamo saobraćaj, ali drugog izlaza… »
Vesti dana »

Vreme u Srbiji: Stabilno i toplo, promena od četvrtka
Serbian News Media pre 27 minutajoš 24 povezane

'Političko samoubistvo': Otvorena vrata novoj krizi u Francuskoj
BBC News pre 43 minutajoš 16 povezanih

IDF naredio evakuaciju celog grada Gaze, Kac preti da će biti sravnjen sa zemljom
RTS pre 28 minutajoš 15 povezanih

Svi uz „orlove“ – Fudbaleri Srbije večeras dočekuju Englesku: Na punoj Marakani po bodove za Mundijal
Dnevnik pre 18 minutajoš 16 povezanih