Povezane vesti

Preminula Roberta Flek, pevačica koju ćemo pamtiti po pesmi “Killing Me Softly With His Song”

Preminula Roberta Flek, pevačica koju ćemo pamtiti po pesmi “Killing Me Softly With His Song”

RTS pre 1 sat
Legendarna pevačica Roberta Flek, koja je ranih sedamdesetih godina osvojili Gremi hitovima “The First Time Ever I Saw Your Face” i “Killing Me Softly With His Song”, preminula je u 89 godini. „Slomljeno nam je srce što je slavna Roberta Flek… »
Preminula pevačica Roberta Flek, najpoznatija po hitu „Killing Me Softly with His Song“

Preminula pevačica Roberta Flek, najpoznatija po hitu „Killing Me Softly with His Song“

Danas pre 4 sati
Američka pevačica Roberta Flek preminula je u 89. godini. Bila je najpoznatija po pesmama „Killing Me Softly with His Song“ i „The First Time Ever I Saw Your Face“. Smrt pevačice potvrdio je njen predstavnik za medije, a uzrok smrti nije… »
Preminula pevačica Roberta Flek, pamtićemo je po pesmi „Killing Me Softly with His Song“

Preminula pevačica Roberta Flek, pamtićemo je po pesmi „Killing Me Softly with His Song“

N1 Info pre 5 sati
Američka pevačica Roberta Flek preminula je u 89. godini. Bila je najpoznatija po pesmama „Killing Me Softly with His Song“ i „The First Time Ever I Saw Your Face“. Smrt pevačice potvrdio je njen predstavnik za medije, a uzrok smrti nije… »
Preminula Roberta Flack: Pevačica koja je osvojila svet hitom - Killing Me Softly

Preminula Roberta Flack: Pevačica koja je osvojila svet hitom - Killing Me Softly

Svet plus pre 4 sati
Legendarna američka pevačica Roberta Flack preminula je u 89. godini. Ostaće upamćena po hitovima „Killing Me Softly with His Song“ i „The First Time Ever I Saw Your Face“. Američka muzička ikona Roberta Flack preminula je u 89. godini… »
Preminula čuvena pevačica: Otpevala je hit „Killing Me Softly With His Song“ i bila prva koja je prestižnu nagradu…

Preminula čuvena pevačica: Otpevala je hit „Killing Me Softly With His Song“ i bila prva koja je prestižnu nagradu…

Nova pre 5 sati
Američka pevačica Roberta Flek preminula je u 89. godini. Roberta Flek bila je pop i R&B pevačica, a preminula je danas u 89. godini. A post shared by Variety (@variety) „Slomljeni smo nakon vesti da je divna Roberta Flek preminula jutros, 24… »
Preminula pevačica Roberta Flack, poznata po pesmi 'Killing Me Softly with His Song'

Preminula pevačica Roberta Flack, poznata po pesmi 'Killing Me Softly with His Song'

Slobodna Evropa pre 6 sati
Pevačica i pijanistkinja Roberta Flek (Flack) dobitnica Gremija, koja je s intimnim vokalnim i muzičkim stilom u pesmama "Killing Me Softly with His Song", "The First Time Ever I Saw Your Face" i drugim hitovima iz 1970-ih, ostvarila dugotrajan uticaj… »
Umrla pevačica hita "Killing Me Softly": Njen glas je dodirnuo, zarobio i razbio svaku emociju

Umrla pevačica hita "Killing Me Softly": Njen glas je dodirnuo, zarobio i razbio svaku emociju

Blic pre 5 sati
Roberta Flek, američka pevačica i vlasnica niza hitova uključujući najpoznatiji "Killing Me Softly With His Song", preminula je u 88. godini života. - Slomljeni nakon vesti da je divna Roberta Flek preminula jutros, 24. februara 2025. godine… »
Preminula čuvena pevačica Ikona soul muzike ostavila večni trag s jednim od najvećih hitova svih vremena!

Preminula čuvena pevačica Ikona soul muzike ostavila večni trag s jednim od najvećih hitova svih vremena!

Dnevnik pre 5 sati
Roberta Flek, američka pevačica i vlasnica niza hitova uključujući najpoznatiji "Killing Me Softly With His Song", preminula je u 88. godini života. - Slomljeni nakon vesti da je divna Roberta Flek preminula jutros, 24. februara 2025. godine - stoji… »
Prosvetna radnica koja je pesmom opčinila svet: Preminula Roberta Flek, poslednje dve godine nije mogla da peva

Prosvetna radnica koja je pesmom opčinila svet: Preminula Roberta Flek, poslednje dve godine nije mogla da peva

Mondo pre 5 sati
kona R&B muzike sedamdesetih, pevačica Roberta Flek, poznata po hitovima "Killing Me Softly With His Song" i "The First Time Ever I Saw Your Face", preminula je u 88. godini. Njeni predstavnici su objavili vest o njenoj smrti, ali nisu naveli uzrok… »
Umrla legendarna pevačica Otpevala jedan od najvećih hitova!

Umrla legendarna pevačica Otpevala jedan od najvećih hitova!

Alo pre 6 sati
Flek se smatra jednom od najvećih umetnica soula i R&B-a svih vremena. Roberta Flek, američka pevačica i vlasnica niza hitova uključujući najpoznatiji "Killing Me Softly With His Song", preminula je u 88. godini života. - Slomljeni nakon vesti da je… »
Preminula poznata pevačica: Ostaće upamćena po velikom hitu

Preminula poznata pevačica: Ostaće upamćena po velikom hitu

Večernje novosti pre 6 sati
ROBERTA Flek, američka pevačica i vlasnica niza hitova uključujući najpoznatiji "Killing Me Softly With His Song", preminula je u 88. godini života. Foto: Free Images Pixabay - Slomljeni nakon vesti da je divna Roberta Flek preminula jutros, 24… »
Umrla čuvena pevačica: Otpevala je jedan od najvećih hitova svih vremena

Umrla čuvena pevačica: Otpevala je jedan od najvećih hitova svih vremena

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Roberta Flek, američka pevačica i vlasnica niza hitova uključujući najpoznatiji "Killing Me Softly With His Song", preminula je u 88. godini života. - Slomljeni nakon vesti da je divna Roberta Flek preminula jutros, 24. februara 2025… »

Vesti dana »