Повезане вести

Преминула Роберта Флек, певачица коју ћемо памтити по песми “Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг”

Преминула Роберта Флек, певачица коју ћемо памтити по песми “Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг”

РТС 24.02.2025
Легендарна певачица Роберта Флек, која је раних седамдесетих година освојила Гремије хитовима "Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце" и "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 89 години. „Сломљено нам је срце што је… »
Преминула певачица Роберта Флек, најпознатија по хиту „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“

Преминула певачица Роберта Флек, најпознатија по хиту „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“

Данас 24.02.2025
Америчка певачица Роберта Флек преминула је у 89. години. Била је најпознатија по песмама „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“ и „Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце“. Смрт певачице потврдио је њен представник за медије, а узрок… »
Преминула певачица Роберта Флек, памтићемо је по песми „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“

Преминула певачица Роберта Флек, памтићемо је по песми „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“

Н1 Инфо 24.02.2025
Америчка певачица Роберта Флек преминула је у 89. години. Била је најпознатија по песмама „Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг“ и „Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце“. Смрт певачице потврдио је њен представник за медије, а узрок… »
Преминула чувена певачица: Отпевала је хит „Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг“ и била прва која је престижну награду освојила…

Преминула чувена певачица: Отпевала је хит „Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг“ и била прва која је престижну награду освојила…

Нова 24.02.2025
Америчка певачица Роберта Флек преминула је у 89. години. Роберта Флек била је поп и Р&Б певачица, а преминула је данас у 89. години. А пост схаред би Вариети (@вариети) „Сломљени смо након вести да је дивна Роберта Флек… »
Преминула певачица Роберта Флацк, позната по песми 'Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг'

Преминула певачица Роберта Флацк, позната по песми 'Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг'

Слободна Европа 24.02.2025
Певачица и пијанисткиња Роберта Флек (Флацк) добитница Гремија, која је с интимним вокалним и музичким стилом у песмама "Киллинг Ме Софтли витх Хис Сонг", "Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце" и другим хитовима из 1970-их… »
Умрла певачица хита "Киллинг Ме Софтли": Њен глас је додирнуо, заробио и разбио сваку емоцију

Умрла певачица хита "Киллинг Ме Софтли": Њен глас је додирнуо, заробио и разбио сваку емоцију

Блиц 24.02.2025
Роберта Флек, америчка певачица и власница низа хитова укључујући најпознатији "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 88. години живота. - Сломљени након вести да је дивна Роберта Флек преминула јутрос, 24. фебруара… »
Просветна радница која је песмом опчинила свет: Преминула Роберта Флек, последње две године није могла да пева

Просветна радница која је песмом опчинила свет: Преминула Роберта Флек, последње две године није могла да пева

Мондо 24.02.2025
кона Р&Б музике седамдесетих, певачица Роберта Флек, позната по хитовима "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг" и "Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце", преминула је у 88. години. Њени представници су објавили вест о њеној смрти… »
Преминула чувена певачица Икона соул музике оставила вечни траг с једним од највећих хитова свих времена!

Преминула чувена певачица Икона соул музике оставила вечни траг с једним од највећих хитова свих времена!

Дневник 24.02.2025
Роберта Флек, америчка певачица и власница низа хитова укључујући најпознатији "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 88. години живота. - Сломљени након вести да је дивна Роберта Флек преминула јутрос, 24. фебруара… »
Умрла легендарна певачица Отпевала један од највећих хитова!

Умрла легендарна певачица Отпевала један од највећих хитова!

Ало 24.02.2025
Флек се сматра једном од највећих уметница соула и Р&Б-а свих времена. Роберта Флек, америчка певачица и власница низа хитова укључујући најпознатији "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 88. години живота. -… »
Преминула позната певачица: Остаће упамћена по великом хиту

Преминула позната певачица: Остаће упамћена по великом хиту

Вечерње новости 24.02.2025
РОБЕРТА Флек, америчка певачица и власница низа хитова укључујући најпознатији "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 88. години живота. Фото: Фрее Имагес Пиксабаи - Сломљени након вести да је дивна Роберта Флек… »
Умрла чувена певачица: Отпевала је један од највећих хитова свих времена

Умрла чувена певачица: Отпевала је један од највећих хитова свих времена

Телеграф 24.02.2025
Препоручујемо. Роберта Флек, америчка певачица и власница низа хитова укључујући најпознатији "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг", преминула је у 88. години живота. - Сломљени након вести да је дивна Роберта Флек преминула… »

Вести дана »