Povezane vesti

Preminula pevačica hita 'Killing me softly' i pijanistkinja Roberta Flek

BBC News pre 6 sati
Tokom višedecenijske karijere sarađivala je sa mnogim muzičarima poput Donija Hataveja i Majla Dejvisa, a dobitnica je i Gremija za životno delo. Roberta Flek, pevačica i pijanistkinja, poznata po numerama The First Time Ever I Saw Your Face and… »

Blic pre 6 sati
Roberta Flek, pevačica i pijanistkinja, poznata po numerama The First Time Ever I Saw Your Face and Killing Me Softly With His Song, preminula je u 88. godini. „Slomljeno nam je srce što je slavna Roberta Flek preminula 24. februara 2025. godine… »

Radio 021 pre 6 sati
Tokom višedecenijske karijere sarađivala je sa mnogim muzičarima poput Donija Hataveja i Majla Dejvisa, a dobitnica je i Gremija za životno delo. Getty Images Roberta Flek je pre nekoliko godina dobila Gremi za životno delo Roberta Flek, pevačica i… »
Preminula pevačica hita ‘Killing me softly’ i pijanistkinja Roberta Flek

Preminula pevačica hita ‘Killing me softly’ i pijanistkinja Roberta Flek

Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Roberta Flek je počela karijeru kao pijanistkinja Roberta Flek, pevačica i pijanistkinja, poznata po numerama The First Time Ever I Saw Your Face and Killing Me Softly With His Song, preminula je u 88. godini. „Slomljeno nam je srce što… »

NIN pre 6 sati
Roberta Flek, pevačica i pijanistkinja, poznata po numerama The First Time Ever I Saw Your Face and Killing Me Softly With His Song, preminula je u 88. godini. "Slomljeno nam je srce što je slavna Roberta Flek preminula 24. februara 2025. godine… »
Umrla slavna pevačica u 88. godini: Njen vanvremenski hit obožavala je cela Srbija

Umrla slavna pevačica u 88. godini: Njen vanvremenski hit obožavala je cela Srbija

Kurir pre 6 sati
Legenda R&B muzike, Roberta Flek koja je ceo svet oduševila vanvremenskim hitovima "Killing Me Softly With His Song" i "The First Time Ever I Saw Your Face", umrla je u 88. godini. "Slomljenog srca saopštavamo da je prelepa Roberta Flek preminula… »

Vesti dana »