Повезане вести
Преминула певачица хита 'Киллинг ме софтли' и пијанисткиња Роберта Флек
BBC News 24.02.2025
Током вишедеценијске каријере сарађивала је са многим музичарима попут Донија Хатавеја и Мајла Дејвиса, а добитница је и Гремија за животно дело. Роберта Флек, певачица и пијанисткиња, позната по нумерама Тхе Фирст Тиме Евер И… »
Блиц 24.02.2025
Роберта Флек, певачица и пијанисткиња, позната по нумерама Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце анд Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг, преминула је у 88. години. „Сломљено нам је срце што је славна Роберта Флек преминула 24… »
НИН 24.02.2025
Роберта Флек, певачица и пијанисткиња, позната по нумерама Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце анд Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг, преминула је у 88. години. "Сломљено нам је срце што је славна Роберта Флек преминула 24… »
Преминула певачица хита ‘Киллинг ме софтли’ и пијанисткиња Роберта Флек
Јужне вести 24.02.2025
Гетти Имагес Роберта Флек је почела каријеру као пијанисткиња Роберта Флек, певачица и пијанисткиња, позната по нумерама Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце анд Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг, преминула је у 88. години… »
Радио 021 24.02.2025
Током вишедеценијске каријере сарађивала је са многим музичарима попут Донија Хатавеја и Мајла Дејвиса, а добитница је и Гремија за животно дело. Гетти Имагес Роберта Флек је пре неколико година добила Греми за животно дело… »
Умрла славна певачица у 88. години: Њен ванвременски хит обожавала је цела Србија
Курир 24.02.2025
Легенда Р&Б музике, Роберта Флек која је цео свет одушевила ванвременским хитовима "Киллинг Ме Софтли Витх Хис Сонг" и "Тхе Фирст Тиме Евер И Сав Иоур Фаце", умрла је у 88. години. "Сломљеног срца саопштавамо да је прелепа… »
Вести дана »

Трамп отказао састанак са Путином, САД увеле санкције руским компанијама Росњефт и Лукоил
НИН пре 15 минутајош 49 повезаних

Данас најтоплији дан октобра: Температура до 25 степени, а онда стиже захлађење са пљусковима
Еуроневс пре 1 сатјош 18 повезаних

ВИДЕО Јовић погодио сјајну тројку: Рајаковић уписао победу, а остали Срби били само статисти
Нова пре 40 минутајош 15 повезаних