Повезане вести
Американац о Синеру: Нешто ми ту смрди
Вести онлине 24.02.2025
Стив Џонсон, бивши амерички тенисер, каже да “нешто смрди” у случају суспензије Јаника Синера. Џонсон је у свом подкасту “Нотхинг Мајор” прокоментарисао нагодбу Синера и ВАДА за три месеца суспензије због кршења антидопинг… »
"То ми се не свиђа": Не престаје да се прича о Јанику Синеру, огласио се и Американац
Вечерње новости 24.02.2025
НЕ стишава се бура око допинг скандала у ком се нашао Јаник Синер. Американац Стив Џонсон говорио је о целој ситуацији у којој се нашао Италијан. ФОТО: Тањуг/АП Он није желео да прича о томе да ли је најбољи тенисер све крив… »
Американац о Синеру: "Нешто ми ту смрди"
Б92 24.02.2025
Стив Џонсон, бивши амерички тенисер, каже да "нешто смрди" у случају суспензије Јаника Синера. Џонсон је у свом подкасту "Нотхинг Мајор" прокоментарисао нагодбу Синера и ВАДА за три месеца суспензије због кршења антидопинг… »
Дел Потро проговорио о Синеровом допинг случају: Сви су изгубили кредибилитет, ништа позитивно из ове афере
Нова 24.02.2025
Хуан Мартин дел Потро, бивши аргентински тенисер, дао је свој суд о допинг афери у коју је укључен Јаник Синер, тренутно најбољи на свету. Италијан је прошле године двапут био позитиван на клостебол (забрањена супстанца), због… »
Дел Потро о Синеровом допингу: "Све што могу да кажем..."
Б92 24.02.2025
Бивши аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро каже да допинг случај Јаника Синера има примесе бизарног. Синер се нагодио са Светском антидопинг агенцијом (ВАДА) и биће ван терена до почетка маја. "Сви су помало изгубили… »
Вести дана »
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 24 повезане
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдале три особе, осам спасено
Еуроневс пре 32 минутајош 17 повезаних
Масовни украјински напад, седам сати пакла у Москви! Затворени сви главни аеродроми, огласио се градоначелник Собјањин, удари и на друге делове Русије (видео)
Курир пре 1 сатјош 18 повезаних
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 1 сатјош 18 повезаних
Вучић: У Нишу отварамо две фабрике, а аеродром добија нових 100 милиона евра
Еуроневс пре 2 минутајош 15 повезаних