Povezane vesti

Amerikanac o Sineru: Nešto mi tu smrdi

Amerikanac o Sineru: Nešto mi tu smrdi

Vesti online 24.02.2025
Stiv Džonson, bivši američki teniser, kaže da “nešto smrdi” u slučaju suspenzije Janika Sinera. Džonson je u svom podkastu “Nothing Major” prokomentarisao nagodbu Sinera i WADA za tri meseca suspenzije zbog kršenja antidoping pravilnika. Džonson nije… »
"To mi se ne sviđa": Ne prestaje da se priča o Janiku Sineru, oglasio se i Amerikanac

"To mi se ne sviđa": Ne prestaje da se priča o Janiku Sineru, oglasio se i Amerikanac

Večernje novosti 24.02.2025
NE stišava se bura oko doping skandala u kom se našao Janik Siner. Amerikanac Stiv Džonson govorio je o celoj situaciji u kojoj se našao Italijan. FOTO: Tanjug/AP On nije želeo da priča o tome da li je najbolji teniser sve kriv ili ne, ali smatra da ceo… »
Amerikanac o Sineru: "Nešto mi tu smrdi"

Amerikanac o Sineru: "Nešto mi tu smrdi"

B92 24.02.2025
Stiv Džonson, bivši američki teniser, kaže da "nešto smrdi" u slučaju suspenzije Janika Sinera. Džonson je u svom podkastu "Nothing Major" prokomentarisao nagodbu Sinera i WADA za tri meseca suspenzije zbog kršenja antidoping pravilnika. Džonson nije… »
Del Potro progovorio o Sinerovom doping slučaju: Svi su izgubili kredibilitet, ništa pozitivno iz ove afere

Del Potro progovorio o Sinerovom doping slučaju: Svi su izgubili kredibilitet, ništa pozitivno iz ove afere

Nova 24.02.2025
Huan Martin del Potro, bivši argentinski teniser, dao je svoj sud o doping aferi u koju je uključen Janik Siner, trenutno najbolji na svetu. Italijan je prošle godine dvaput bio pozitivan na klostebol (zabranjena supstanca), zbog čega je nastao haos u… »
Del Potro o Sinerovom dopingu: "Sve što mogu da kažem..."

Del Potro o Sinerovom dopingu: "Sve što mogu da kažem..."

B92 24.02.2025
Bivši argentinski teniser Huan Martin del Potro kaže da doping slučaj Janika Sinera ima primese bizarnog. Siner se nagodio sa Svetskom antidoping agencijom (WADA) i biće van terena do početka maja. "Svi su pomalo izgubili kredibilitet: ATP, antidoping… »

Vesti dana »