Povezane vesti

Amerikanac o Sineru: Nešto mi tu smrdi

Amerikanac o Sineru: Nešto mi tu smrdi

Vesti online pre 2 sata
Stiv Džonson, bivši američki teniser, kaže da “nešto smrdi” u slučaju suspenzije Janika Sinera. Džonson je u svom podkastu “Nothing Major” prokomentarisao nagodbu Sinera i WADA za tri meseca suspenzije zbog kršenja antidoping pravilnika… »
"To mi se ne sviđa": Ne prestaje da se priča o Janiku Sineru, oglasio se i Amerikanac

"To mi se ne sviđa": Ne prestaje da se priča o Janiku Sineru, oglasio se i Amerikanac

Večernje novosti pre 4 sati
NE stišava se bura oko doping skandala u kom se našao Janik Siner. Amerikanac Stiv Džonson govorio je o celoj situaciji u kojoj se našao Italijan. FOTO: Tanjug/AP On nije želeo da priča o tome da li je najbolji teniser sve kriv ili ne, ali smatra da… »
Amerikanac o Sineru: "Nešto mi tu smrdi"

Amerikanac o Sineru: "Nešto mi tu smrdi"

B92 pre 5 sati
Stiv Džonson, bivši američki teniser, kaže da "nešto smrdi" u slučaju suspenzije Janika Sinera. Džonson je u svom podkastu "Nothing Major" prokomentarisao nagodbu Sinera i WADA za tri meseca suspenzije zbog kršenja antidoping pravilnika. Džonson… »
Del Potro progovorio o Sinerovom doping slučaju: Svi su izgubili kredibilitet, ništa pozitivno iz ove afere

Del Potro progovorio o Sinerovom doping slučaju: Svi su izgubili kredibilitet, ništa pozitivno iz ove afere

Nova pre 6 sati
Huan Martin del Potro, bivši argentinski teniser, dao je svoj sud o doping aferi u koju je uključen Janik Siner, trenutno najbolji na svetu. Italijan je prošle godine dvaput bio pozitivan na klostebol (zabranjena supstanca), zbog čega je nastao haos u… »
Del Potro o Sinerovom dopingu: "Sve što mogu da kažem..."

Del Potro o Sinerovom dopingu: "Sve što mogu da kažem..."

B92 pre 9 sati
Bivši argentinski teniser Huan Martin del Potro kaže da doping slučaj Janika Sinera ima primese bizarnog. Siner se nagodio sa Svetskom antidoping agencijom (WADA) i biće van terena do početka maja. "Svi su pomalo izgubili kredibilitet: ATP… »

Vesti dana »