Povezane vesti

Vučić o glasanju o rezoluciji o Ukrajini "Izvinjavam se građanima Srbije, mislim da je Srbija danas napravila grešku, trebalo…

Vučić o glasanju o rezoluciji o Ukrajini "Izvinjavam se građanima Srbije, mislim da je Srbija danas napravila grešku, trebalo…

Kurir 24.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i lider DNP Milan Knežević gosti su emisije "Ćirilica" na Hepi televiziji. Dinamični trio govori o svim važnim temama za Srbiju, region i svet. - Mislim da je Srbija… »
Vučić ponovo o "obojenoj revoluciji", kaže da je sagledao

Vučić ponovo o "obojenoj revoluciji", kaže da je sagledao

Radio 021 24.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je "obojena revolucija" u Srbiji počela 2018. godine, da je godinama vođena kampanja protiv njega i da je sve to trebalo da bude završeno pre mesec, dva. Predsednik republike ove večeri gostovao je ponovo na… »
Vučić, Dodik i Knežević na TV Hepi! Iz jedne zemlje tražili da im prebacimo ubicu iz Ribnikara, nisam dozvolio

Vučić, Dodik i Knežević na TV Hepi! Iz jedne zemlje tražili da im prebacimo ubicu iz Ribnikara, nisam dozvolio

Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. "Ja mislim da je Srbija danas… »
Vučić: Obojena revolucija počela 2018. godine, trebalo je da bude završena pre mesec ili dva

Vučić: Obojena revolucija počela 2018. godine, trebalo je da bude završena pre mesec ili dva

Novi magazin 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je obojena revolucija u Srbiji počela 2018. godine, da je godinama vođena kampanja protiv njega, kao i da je sve to trebalo da bude završeno pre mesec ili dva. "Nisu uspeli u tome. Da li još mogu… »
"Ovo što smo videli u Srbiji u prethodna 3 meseca nije viđeno u Evropi" Vučić: 7 godina vođena kampanja protiv mene, trebalo…

"Ovo što smo videli u Srbiji u prethodna 3 meseca nije viđeno u Evropi" Vučić: 7 godina vođena kampanja protiv mene, trebalo…

Kurir 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio o pokušaju provođenja obojene revolucije u Srbiji. Preporučio je knjigu "Svi Šahovi ljudi" Stivena Kinzera o prvoj obojenoj revoluciji u svetu 1953. godine u Iranu, gde je pučem sa vlasti svrgnut premijer Irana… »
Vučić, Dodik i Knežević večeras u ćirilici: Od 21 čas o svim aktuelnim temama

Vučić, Dodik i Knežević večeras u ćirilici: Od 21 čas o svim aktuelnim temama

Kurir 24.02.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Srpske Milorad Dodik i lider DNP Milan Knežević biće večeras gosti emisije Ćirilica. Dinamični trio govoriće o aktuelnim temama ali i odgovarati na provokativna pitanja. Emisija počinje u 21 čas… »

Vesti dana »