Povezane vesti
"Srbija je trebalo da bude uzdržana": Aleksandar Vučić o rezoluciji UN o Ukrajini
Mondo 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Ćirilica". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i lider DNP Milan Knežević gostovali su u emisiji "Ćirilica" na "Hepi" televiziji. Predsednik Srbije je… »
Srbija napravila grešku glasanjem za rezoluciju u UN, rekao Vučić
Slobodna Evropa 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 24. februara da je Srbija napravila grešku što je glasala za rezoluciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija kojom se potvrđuje podrška Ukrajini i njenom teritorijalnom integritetu. Vučić je za… »
Vučić saopštio najnovije istraživanje o rejtingu stranaka u Srbiji: "Da su danas izbori, ovo bi bili procenti glasova"
Kurir 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u "Ćirilici" otkrio da je sinoć dobio najnovije istraživanje za Srbiju. - Tu možete da vidite da najjača stranka u Srbiji bi dobila, gotovo neverovatnih, uprkos svakodnevnih protesta, 49,4%, a prva… »
Neviđeno u Evropi Vučić: Kampanja protiv mene vođena sedam godina, trebalo je da bude gotovo pre mesec-dva
Dnevnik 24.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i lider DNP Milan Knežević gosti su emisije "Ćirilica" na Hepi televiziji. Dinamični trio govori o svim važnim temama za Srbiju, region i svet. - Mislim da je Srbija… »
Vučić: SNS ima podršku 49,4 odsto građana, uprkos svakodnevnim protestima
Euronews 24.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. "Ja mislim da je Srbija danas napravila grešku… »
Geopolitički blam: Vučić se izvinio građanima Srbije zbog glasanja za antirusku rezoluciju - "Pogrešili smo!"
Pravda 24.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija danas u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. "Ja mislim da je Srbija danas napravila grešku… »
"Sinoć sam dobio najnovija istraživanja" Vučić otkrio brojke o rejtingu stranaka
Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je, gostujući je emisije Ćirilica na TV Hepi, otkrio da je sinoć dobio najnovije istraživanje javnog mnjenja za Srbiju. Vučić gostuje zajedno sa Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, i… »
Vučić o glasanju u UN: Mislim da je Srbija danas napravila grešku, izvinjavam se građanima; Morali smo da budemo uzdržani
RTV 24.02.2025
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. Istakao je da je njegovo mišljenje da je Srbija… »
Vučić: Srbija napravila grešku glasanjem o rezoluciji u UN, trebalo je da bude uzdržana
Beta 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da smatra da je Srbija napravila grešku što je glasala za evropsku rezoluciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija kojom se ponovo potvrđuje podrška Ukrajini i njenom teritorijalnom integritetu… »
Pogrešili smo! Vučić se izvinio građanima Srbije zbog glasanja za antirusku rezoluciju
Sputnik 24.02.2025
Vučić o glasanju u UN: Srbija morala da bude uzdržana
RTS 24.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. Istakao je da je njegovo mišljenje da je Srbija trebalo da… »
Vučić o glasanju o rezoluciji o Ukrajini: Izvinjavam se građanima, mislim da je Srbija danas napravila grešku, trebalo je da…
Kurir 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom večerašnjeg gostovanja u "Ćirilici" govorio o glasanju u GS UN povodom evropske i američke rezolucije o Ukrajini. Predsednik je istakao da misli da je "Srbija danas napravila grešku", te uputio izvinjenje… »
Vučić: Srbija trebalo da bude uzdržana, a ne da glasa za evropsku rezoluciju o Ukrajini
Vesti online 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija danas u Ujedinjenim nacijama nije trebalo da glasa za evropsku rezoluciju o Ukrajini, već da je trebalo je da bude uzdržana po tom pitanju. Vučić je, preneo da je Srbija glasala u UN za evropsku… »
Vučić: Srbija napravila grešku glasanjem o rezoluciji u UN, trebalo je da bude uzdržana
Radio sto plus 24.02.2025
“Ja mislim da je Srbija danas napravila grešku, izvinjavam se građanima zbog toga i sam snosim krivicu za to, zato što sam valjda i umoran i opterećen i ne mogu da stignem sve”, rekao je Vučić za televiziju Hepi. Dodao je da je Srbija bila uzdržana na… »
"Da je pobedio Bajden i ovi njegovi, meni bi ostalo samo da se obesim" Dodik u "Ćirilici": Tada su krenuli "Dodik je opasna…
Kurir 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gost emisije "Ćirilica" na TV Hepi, a pored njega u studiju gostuju i predsednik DNP-a Milan Knežević i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je rekao da pre tri godine, kada je došlo novo osoblje… »
Novi magazin 24.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da smatra da je Srbija napravila grešku što je glasala za evropsku rezoluciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija kojom se ponovo potvrđuje podrška Ukrajini i njenom teritorijalnom integritetu… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 1 satjoš 77 povezanih

Hitnoj pomoći u Vranju se javilo 18 osoba sa simptomima trovanja hranom
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih

Vučić u Banstolu: Obilazi porodicu Radan, koja je proterana u akciji "Oluja"
Euronews pre 38 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 52 povezane

Građani koji su danas peške krenuli iz Novog Sada stigli u Sremske Karlovce
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih