Povezane vesti
Preminula Roberta Flek -"Killing me softly" ostaje za večnost
Glas Amerike 24.02.2025
Njujork — Roberta Flek, pevačica i pijanistkinja, dobitnica Gremija, koju je vokalni i muzički stil, kao i pesme Killing Me Softly with His Song, The First Time Ever I Saw Your Face kao i drugi drugi hitovi učinili jednom od najboljih izvođača 1970-ih sa… »
Umrla Roberta Flek, pijanistkinja i pevačica prepoznatljiva po hitu Killing Me Softly With This Song
Radio sto plus 24.02.2025
Flek je 2022. godine dobila ALS, tzv Lu Gerigovu bolest, i više nije mogla da peva. Umrla je kod kuće, u krugu porodice. Ovu školovanu pijanistkinju iz Severne Karoline a školovanu u Virdžiniji, toliko talentovanu da je sa 15 godina dobila punu… »
Vesti dana »
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 46 minutajoš 29 povezanih
„Uz njega su prijatelji…“ Sin Halida Bešlića neutešan nakon smrti majke, menadžer ispričao potresne detalje
Dnevnik pre 40 minutajoš 28 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 89 povezanih
Mijatović podneo ostavku na mesto potpredsednika: Želim da budem predsednik Partizana
RTV pre 1 satjoš 44 povezane