Povezane vesti

Srbija ga dobila pre Hrvatske, košarkaš Partizana debitovao u Pioniru: "Ovo sam sanjao od malena..."

Srbija ga dobila pre Hrvatske, košarkaš Partizana debitovao u Pioniru: "Ovo sam sanjao od malena..."

Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Gruzije pružila je dostojan otpor, ali je i izgubila u poslednjem kolu doigravanja za Evrobasket od Srbije 63:54 u Beogradu. Duel nije doneo lepotu, ali jeste potrebno iskustvo nekim novim klincima. Tako je nakon… »
Svi vole Aleksu: Vesela atmosfera u reprezentaciji, pogledajte šou

Svi vole Aleksu: Vesela atmosfera u reprezentaciji, pogledajte šou

Mondo 24.02.2025
Posle meča sa Gruzijom Aleksa Avramović, Mario Nakić i Stefan Jović izneli su svoje impresije. Bilo je tu i poljubaca i rukovanja u znak zahvalnosti. Reprezentacija Srbije pobedila je Gruziju 63:54 u posldenjoj kvalifikacionoj utakmici za FIBA Evropsko… »
Asim Đulović debitovao za Srbiju, pa otkrio: "Pešić mi je dao najviše saveta, mnogo sam toga naučio"

Asim Đulović debitovao za Srbiju, pa otkrio: "Pešić mi je dao najviše saveta, mnogo sam toga naučio"

Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Gruziju u poslednjem meču kvalifikacija za Eurobasket (63:54), tako da je sa perfektnim skorom obezbedila sebi mesto na kontinentalnoj smotri. Selektor Svetislav Pešić dao je šansu već u… »
Selektor Pešić imao zabrinjavajuću poruku za srpsku košarku, pa poručio i igračima: "Mi nemamo sistem..."

Selektor Pešić imao zabrinjavajuću poruku za srpsku košarku, pa poručio i igračima: "Mi nemamo sistem..."

Telegraf 24.02.2025
Preporučujemo. Košarkaška reprezentacija Srbije je slavila protiv Gruzije u poslednjem šestom kolu kvalifikacija za Evrobasket sa 63:54. Nakon meča, opširnu konferenciju je imao i selektor Svetislav Pešić koji je bio zadovoljan igrom svoje ekipe, ali… »
Nakić: "Ovo sam sanjao od malena"; Avramović: "Uvek tu za reprezentaciju" VIDEO

Nakić: "Ovo sam sanjao od malena"; Avramović: "Uvek tu za reprezentaciju" VIDEO

B92 24.02.2025
Košarkaši Srbije Mario Nakić, Stefan Jović i Aleksa Avramović izneli su svoje viđenje utakmice protiv Gruzije i plasmana na Evrobasket. Srbija je rezultatom 63:54 savladala Gruziju i sa 6/6 u kvalifikacijama završili veoma uspešan ciklus, uz puno… »

Vesti dana »