Повезане вести

„Било је много младих и то је суштина“: Јовићева изјава у стилу правог ветерана! (видео)

„Било је много младих и то је суштина“: Јовићева изјава у стилу правог ветерана! (видео)

Хот спорт 25.02.2025
Увек га је лепо видети у дресу репрезентације! Кошаркаши Србије у последњем мечу квалификација за Евробаскет у Пиониру дочекали су репрезентацију Грузије. Србија је у овом мечу славила резултатом 63:54 и тако без пораза отишла… »
Пешић посебно истакао једног играча: „Бољи је сад него на Светском првенству у Манили – као да има 24, а не 34 године“…

Пешић посебно истакао једног играча: „Бољи је сад него на Светском првенству у Манили – као да има 24, а не 34 године“…

Нова 25.02.2025
Светислав Пешић, селектор репрезентације Србије, био је задовољан оним што је видео од Стефана Јовића у победи против Грузије резултатом 63:54. „Орлови“ су без пораза окончали квалификације за Евробаскет, а Јовић је у последњем… »
Тинејџери и Партизанов двојац показали да Пешић може озбиљно да рачуна на њих

Тинејџери и Партизанов двојац показали да Пешић може озбиљно да рачуна на њих

Данас 25.02.2025
Кошаркашка репрезентација Србије је без пораза окончала квалификације за шампионат Европе. У последњем мечу, који није имао резултатски значај, изабраници Светислава Пешића су победили са 63:54 Грузију у дворани „Александар… »
Сигурност, снага, одбрана: Он је највећи Пешићев добитак за ЕП

Сигурност, снага, одбрана: Он је највећи Пешићев добитак за ЕП

Спорт клуб 25.02.2025
Велики број младих кошаркаша наступио је за репрезентацију Србије у последњим ФИБА прозорима за квалификације ма Евробаскет. То јесте велики добитак за Орлове, али нам је због њега можда промакао један још већи – Стефан Јовић… »
Аврамовића одушевио бисер Партизана: „Био сам у сличној ситуацији…“

Аврамовића одушевио бисер Партизана: „Био сам у сличној ситуацији…“

Нова 25.02.2025
Марио Накић, кошаркаш Партизана, био је један од главних адута селектора Србије Светислава Пешића током мечева у квалификацијама за Евробаскет. Србија је у дуелима 5. и 6. кола квалификација победила Финску и Грузију, а након… »
Аврамовић: "Увек смо ту", Јовић: "Није најсјајније за око, испоштовали смо навијаче"

Аврамовић: "Увек смо ту", Јовић: "Није најсјајније за око, испоштовали смо навијаче"

Спортске.нет 25.02.2025
Кошаркаши Србије у подмлађеном саставу, изборили су се са Грузијом и без пораза завршили квалификације за Европско првенство. Капитен Стефан Јовић је био кратак после тријумфа. "Очекивали смо Грузију која је ослабљена, али су… »
Ас Партизана задовољан: „Све што сам сањао од малена, сада се остварило!“ (видео)

Ас Партизана задовољан: „Све што сам сањао од малена, сада се остварило!“ (видео)

Хот спорт 25.02.2025
Искористио је прилику коју је добио! Кошаркаши Србије у последњем мечу квалификација за Евробаскет у Пиониру дочекали су репрезентацију Грузије. Србија је у овом мечу славила резултатом 63:54 и тако без пораза отишла на… »
Аврамовић након победе: „Не бих себе истицао – Преносимо знање!“ (видео)

Аврамовић након победе: „Не бих себе истицао – Преносимо знање!“ (видео)

Хот спорт 25.02.2025
Он је капитен у одсуству Богдановића! Кошаркаши Србије у последњем мечу квалификација за Евробаскет у Пиониру дочекали су репрезентацију Грузије. Србија је у овом мечу славила резултатом 63:54 и тако без пораза отишла на… »
"Много сам научио, ово је велика част": Србија видела новог адута, Асим Ђуловић пун утисака после дебија

"Много сам научио, ово је велика част": Србија видела новог адута, Асим Ђуловић пун утисака после дебија

Мондо 25.02.2025
Асим Ђуловић је уписао прве минуте и поене за репрезентацију Србије, па је после меча изнео прве утиске. Репрезентација Србије је одиграла свој послењи меч у квалификавијама за Европско првенство. Сусрет је завршен победом… »
Огласио се Мишко после Грузије, један детаљ ће одушевити Србију

Огласио се Мишко после Грузије, један детаљ ће одушевити Србију

Спортске.нет 25.02.2025
Кошаркаши Србије тријумфално су завршили квалификације за Европско првенство пошто су у последњем мечу били бољи од Грузије, а далеко више од тријумфа над бившој совјетском државом радује што је селектор Светислав Пешић пружио… »
Пешић поновио колико је битна одбрана и похвалио капитена: Био је као младић, боље игра него на Мундобаскету

Пешић поновио колико је битна одбрана и похвалио капитена: Био је као младић, боље игра него на Мундобаскету

Данас 25.02.2025
Селектор Кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је после победе над Грузијом (63:54) у последњој квалификационој утакмици за Евробаскет, да је његов тим у трећој четвртини пронашао игру којом је стигао до… »
Пешић открио да ли ће Србија бити у најјачем саставу на Евробаскету: Ако сви буду здрави нема разлога да много мењамо

Пешић открио да ли ће Србија бити у најјачем саставу на Евробаскету: Ако сви буду здрави нема разлога да много мењамо

Данас 25.02.2025
Селектор Кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је после победе над Грузијом (63:54) у последњој квалификационој утакмици за Евробаскет, да би Србија могла да заигра у најјачем саставу, уколико сви на које рачуна… »
Џикић чеситао Србији, па одао признање Пешићу: Кари је један од људи који су променили историју кошарке

Џикић чеситао Србији, па одао признање Пешићу: Кари је један од људи који су променили историју кошарке

Данас 24.02.2025
Тренер кошаркашке репрезентације Грузије Александар Џикић рекао је после утакмице у којој је његов тим изгубио од Србије (63:54) у квалификацијама за Евробаскет да је његовом тиму недостајало пет најбољих играча. Џикић, који… »
Асим Ђуловић после дебија за Србију: Много сам научио од Пешића

Асим Ђуловић после дебија за Србију: Много сам научио од Пешића

Данас 24.02.2025
Асим Ђуловић, млади кошаркаш ОКК Београда који је дебитовао за репрезентацију Србије у у квалификационој утакмици за Евробаскет против Грузије (63:54), рекао је после меча да је за њега велика част што је заиграо за национални… »
Србија победила Грузију у последњем мечу квалификација за Евробаскет

Србија победила Грузију у последњем мечу квалификација за Евробаскет

Данас 24.02.2025
Кошаркашка репрезентација Србије победила је Грузију резултатом 63:54 (13:17, 14:14, 17:10, 19:13) и тако забележила и шесту победу у исто толико утакмица квалификационе Групе Г за Евробаскет 2025. Обе репрезентације осигурале су… »

Вести дана »