Повезане вести
Ђани тешко повређен у Италији: Фолкер доживео незгоду на скијању, мора на операцију
Блиц 25.02.2025
Фолкер Радиша Трајковић Ђани тешко се повредио на скијању у Италији, преносе домаћи медији. Како се наводи, Ђани ће због тежине повреде морати на операцију, због које ће сигурно морати да паузира са свим обавезама и наступима у… »
"Отказујемо све наступе": Након тешке повреде на скијању огласио се Ђанијев менаџер
Блиц 25.02.2025
Радиш Трајковић Ђани доживео је тешку повреду на скијању у Италији. Ђанију је помоћ указана на стази, одмах су му завили руку и ставили га на носила, а потом пребацили до кола Хитне помоћи. Ђани нам је открио да је поломио руку… »
Ђани током скијања у Италији поломио кључну кост: Ево где се сада фолкер налази док чека на операцију
Мондо 25.02.2025
Радиша Трајковић Ђани доживео је тешку повреду зоком скијања на Доломитима у Италији. Фолкер Радиша Трајковић задобио прелом током одмора у Италији, како су пренели сви домаћи медији јуче. Певач је био са најстаријим сином на… »
Ђани се огласио након тешке повреде: "Развалио сам се, рука ми је пукла на пет места, морам на операцију"
Вечерње новости 25.02.2025
ПЕВАЧ Радиша Трајковић Ђани тешко се повредио током скијања на Доломитима, а сада га чекају операција и дуг опоравак. Фото АТА Имагес Незгода се догодила на стази, након чега му је прва помоћ указана одмах на лицу места. Како… »
(Фото) прве фотографије повређеног ђанија у Италији: Лежи на носилима, рука завијена, одмах пребачен у кола Хитне помоћи
Блиц 24.02.2025
Радиш Трајковић Ђани дошивео је тешку повреду на скијању у Италији, а ми смо дошли у посед фотографија након незгоде у којој је фолкер сломио руку. Ђанију је помоћ указана на стази, одмах су му завили руку и ставили га на… »
Огласио се Ђани након тешке незгоде у Италији: Фолкер за "Блиц": "Пао сам, развалио сам се! Пукла ми је рука на пет места"
Блиц 24.02.2025
Фолк певач Радиш Трајковић Ђани повредио се на скијању у Италији, а сада се први пут огласио за "Блиц" након незгоде. Ђани нам је открио да је поломио руку на пет места и да мора на операцију. - Враћам се кући полако, пао сам… »
"Транспортују га кући, оток је велики": Огласила се Ђанијева супруга Слађа за Блиц: Ево у каквом је сада стању фолкер
Блиц 24.02.2025
Фолк певач Радиш Трајковић Ђани повредио се на скијању у Италији, а сада се огласила његова супруга Слађана Трајковић, те је открила колико је ситуација озбиљна. Слађа је за Блиц открила је Ђани тренутно на путу за Београд, да… »
Вести дана »
САД уклониле Русију као директну претњу из своје безбедносне стратегије
Бета пре 19 минутајош 26 повезаних
Премијер Ђуро Мацут: „Енергетска ситуација у Србији је потпуно стабилна и под контролом, несташица неће бити“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 20 повезаних