Povezane vesti
Đani teško povređen u Italiji: Folker doživeo nezgodu na skijanju, mora na operaciju
Blic 25.02.2025
Folker Radiša Trajković Đani teško se povredio na skijanju u Italiji, prenose domaći mediji. Kako se navodi, Đani će zbog težine povrede morati na operaciju, zbog koje će sigurno morati da pauzira sa svim obavezama i nastupima u narednih nekoliko meseci… »
"Otkazujemo sve nastupe": Nakon teške povrede na skijanju oglasio se Đanijev menadžer
Blic 25.02.2025
Radiš Trajković Đani doživeo je tešku povredu na skijanju u Italiji. Đaniju je pomoć ukazana na stazi, odmah su mu zavili ruku i stavili ga na nosila, a potom prebacili do kola Hitne pomoći. Đani nam je otkrio da je polomio ruku na pet mesta i da mora na… »
Đani tokom skijanja u Italiji polomio ključnu kost: Evo gde se sada folker nalazi dok čeka na operaciju
Mondo 25.02.2025
Radiša Trajković Đani doživeo je tešku povredu zokom skijanja na Dolomitima u Italiji. Folker Radiša Trajković zadobio prelom tokom odmora u Italiji, kako su preneli svi domaći mediji juče. Pevač je bio sa najstarijim sinom na mini odmoru u popularnom… »
Đani se oglasio nakon teške povrede: "Razvalio sam se, ruka mi je pukla na pet mesta, moram na operaciju"
Večernje novosti 25.02.2025
PEVAČ Radiša Trajković Đani teško se povredio tokom skijanja na Dolomitima, a sada ga čekaju operacija i dug oporavak. Foto ATA Images Nezgoda se dogodila na stazi, nakon čega mu je prva pomoć ukazana odmah na licu mesta. Kako Telegraf saznaje, Đani je… »
(Foto) prve fotografije povređenog đanija u Italiji: Leži na nosilima, ruka zavijena, odmah prebačen u kola Hitne pomoći
Blic 24.02.2025
Radiš Trajković Đani došiveo je tešku povredu na skijanju u Italiji, a mi smo došli u posed fotografija nakon nezgode u kojoj je folker slomio ruku. Đaniju je pomoć ukazana na stazi, odmah su mu zavili ruku i stavili ga na nosila, a potom prebacili do… »
Oglasio se Đani nakon teške nezgode u Italiji: Folker za "Blic": "Pao sam, razvalio sam se! Pukla mi je ruka na pet mesta"
Blic 24.02.2025
Folk pevač Radiš Trajković Đani povredio se na skijanju u Italiji, a sada se prvi put oglasio za "Blic" nakon nezgode. Đani nam je otkrio da je polomio ruku na pet mesta i da mora na operaciju. - Vraćam se kući polako, pao sam, razvalio sam se. Pukla mi… »
"Transportuju ga kući, otok je veliki": Oglasila se Đanijeva supruga Slađa za Blic: Evo u kakvom je sada stanju folker
Blic 24.02.2025
Folk pevač Radiš Trajković Đani povredio se na skijanju u Italiji, a sada se oglasila njegova supruga Slađana Trajković, te je otkrila koliko je situacija ozbiljna. Slađa je za Blic otkrila je Đani trenutno na putu za Beograd, da ima otok, kao i da će… »
Vesti dana »

Sinonim verskog i političkog autoriteta: Šta sa sobom nosi titula ajatolaha Hamneija koga Netanjahu želi da eliminiše?
Euronews pre 8 minutajoš 8 povezanih

Ukrajina traži hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN: Eskalacija ruskih udara na Kijev ne sme proći neopaženo
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Nova studija: Samo jedna zemlja proizvodi dovoljno hrane za sopstvene potrebe
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana