Povezane vesti

(Video) "zlostavljanje, batinanje, ja sam to doživela": Natalija Ibraimov je bratu ipak sve oprostila: "i dan-danas ne znam…

(Video) "zlostavljanje, batinanje, ja sam to doživela": Natalija Ibraimov je bratu ipak sve oprostila: "i dan-danas ne znam…

Blic 24.02.2025
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117, večeras, u ponedeljak, u 22 sata je Natalija Ibraimov koja je na muzičkoj sceni još od devedesetih godina kao deo gurpe "Trik FX", a koja je… »
(Video) Suze i jecaji usred emisije: Natalija Trik FX je sebe krivila za nasilje koje je trpela od dečka, ovo je izgovorila…

(Video) Suze i jecaji usred emisije: Natalija Trik FX je sebe krivila za nasilje koje je trpela od dečka, ovo je izgovorila…

Blic 24.02.2025
Natalija Ibraimov iz grupe "Trik FX" je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras, u ponedeljak, u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 koja u ispovesti otkriva sve o odnosima u porodici, ali i o dečku zbog… »

Vesti dana »