Povezane vesti
Vučić: Studenti su me oduševili što su odbili sastanak s Piculom, a neću ni ja da se vidim s njim
Blic 25.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, jer ne govori istinu i istakao da su ga studenti u blokadi oduševili time što su odbili da se sretnu sa Piculom. Vučić… »
"Može da gleda predsedništvo samo na razglednici" Vučić: Studenti su me oduševili što su odbili sastanak s Piculom, neću ni ja…
Kurir 25.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, jer ne govori istinu i istakao da su ga studenti u blokadi oduševili time što su odbili da se sretnu sa Piculom. Vučić… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 29 povezanih

Rhmz hitno poslao upozorenje: Slede vremenske nepogode, ovoga se pazite, upaljen narandžasti meteo-alarm
Telegraf pre 1 satjoš 45 povezanih

Putevi Srbije: Novi rekord u protoku vozila na naplatnim stanicama Beograd i Šimanovci
RTV pre 5 minutajoš 23 povezane

Loš žreb za Zvezdu: Dinamo Kijev potencijalni protivnik za Ligu šampiona
Serbian News Media pre 1 satjoš 52 povezane

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih