Povezane vesti
Vučić: Studenti su me oduševili što su odbili sastanak s Piculom, a neću ni ja da se vidim s njim
Blic 25.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, jer ne govori istinu i istakao da su ga studenti u blokadi oduševili time što su odbili da se sretnu sa Piculom. Vučić… »
"Može da gleda predsedništvo samo na razglednici" Vučić: Studenti su me oduševili što su odbili sastanak s Piculom, neću ni ja…
Kurir 25.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se neće sastati sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Toninom Piculom, jer ne govori istinu i istakao da su ga studenti u blokadi oduševili time što su odbili da se sretnu sa Piculom. Vučić… »
Vesti dana »
Beograd Prajd „Ima mesta za sve nas“: Završena šetnja, počeo muzički program u parku Manjež (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih
Filip Car se vratio u Elitu, a Miljana odmah napravila haos u studiju: Sela mu u krilo, pa oplela po Aneli
Telegraf pre 4 minutajoš 22 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
Veliki protest u Zagrebu: Građani traže uklanjanje opasnog otpada iz Like
NIN pre 6 satijoš 30 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 4 satijoš 27 povezanih