Povezane vesti

Bivši hirurg optužen za zlostavljanje 299 dece u Francuskoj: 'Počinio sam gnusne stvari'

Bivši hirurg optužen za zlostavljanje 299 dece u Francuskoj: 'Počinio sam gnusne stvari'

BBC News pre 2 sata
Počelo je najveće suđenje za zlostavljanje dece u istoriji Francuske. Prokaženi penzionisani hirurg priznao da je zlostavljao pacijente , od kojih mnogi nose traume i danas, a neki su izvršili samoubistvo. Penzionisani francuski hirurg optužen za… »
Bivši hirurg optužen za zlostavljanje 299 dece u Francuskoj: ‘Počinio sam gnusne stvari’

Bivši hirurg optužen za zlostavljanje 299 dece u Francuskoj: ‘Počinio sam gnusne stvari’

Danas pre 2 sata
Penzionisani francuski hirurg optužen za zlostavljanje stotine pacijenata, od kojih su većina deca, pred sudom je priznao da je „počinio gnusna dela“ i da „razume i deli patnju“ koju je naneo njegovim žrtvama. Žoel Le Skuarnek (74) optužen… »

Blic pre 1 sat
Penzionisani francuski hirurg optužen za zlostavljanje stotine pacijenata, od kojih su većina deca, pred sudom je priznao da je „počinio gnusna dela" i da „razume i deli patnju" koju je naneo njegovim žrtvama. Žoel Le Skuarnek (74) optužen je… »

Južne vesti pre 2 sata
Reuters Skica okrivljenog hirurga Le Skuarneka u sudnici Penzionisani francuski hirurg optužen za zlostavljanje stotine pacijenata, od kojih su većina deca, pred sudom je priznao da je „počinio gnusna dela“ i da „razume i deli patnju“ koju je… »
"Pedofil sam i ponosim se tim" Francuski hirurg 25 godina silovao decu, vodio dnevnik u kojem je beležio zastrašujuće…

"Pedofil sam i ponosim se tim" Francuski hirurg 25 godina silovao decu, vodio dnevnik u kojem je beležio zastrašujuće…

Kurir pre 1 sat
U Francuskoj počinje suđenje bivšem hirurgu optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje gotovo 300 bivših pacijenata, većinom dece. Žoel Le Skuarne (74) već je u zatvoru nakon što ga je sud 2020. proglasio krivim za zlostavljanje četvoro… »
"Činio sam odvratne stvari": Lekar priznao šta je deci radio 30 godina u svojoj ordinaciji

"Činio sam odvratne stvari": Lekar priznao šta je deci radio 30 godina u svojoj ordinaciji

Telegraf pre 1 sat
Preporučujemo. Bivši francuski lekar Žoel le Skuarnek, optužen za silovanje ili seksualno zlostavlanje 299 osoba, rekao je na sudu da je činio "odvratne stvari" i da je spreman da preuzme odgovornost za njih. "Činio sam odvratne stvari. Potpuno sam… »
"Ja sam pedofil i uvek ću to biti" lekar priznao šta je sve radio deci 30 godina Sudi mu se za zlostavljanje 299 osoba

"Ja sam pedofil i uvek ću to biti" lekar priznao šta je sve radio deci 30 godina Sudi mu se za zlostavljanje 299 osoba

Dnevnik pre 1 sat
Bivši francuski lekar Žoel le Skuarnek, optužen za silovanje ili seksualno zlostavlanje 299 osoba, rekao je na sudu da je činio "odvratne stvari" i da je spreman da preuzme odgovornost za njih. "Činio sam odvratne stvari. Potpuno sam svestan da se te… »
Počinje suđenje monstrumu: "Pedofil sam i ponosim se"

Počinje suđenje monstrumu: "Pedofil sam i ponosim se"

B92 pre 3 sata
U Francuskoj počinje suđenje bivšem hirurgu optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje gotovo 300 bivših pacijenata, većinom dece. Žoel Le Skuarne (74) već je u zatvoru nakon što ga je sud 2020. proglasio krivim za zlostavljanje četvoro… »
Najveći slučaj zlostavljanja dece u istoriji Francuske: Počelo suđenje lekaru koji je silovao 299 dece: Među žrtvama i…

Najveći slučaj zlostavljanja dece u istoriji Francuske: Počelo suđenje lekaru koji je silovao 299 dece: Među žrtvama i…

Blic pre 6 sati
U Francuskoj je danas počelo suđenje bivšem lekaru Žoelu Le Skuarneku optuženom za silovanje ili seksualno zlostavljanje 299 osoba, mahom dece koja su bili njegovi pacijenti tokom više od tri decenije. Le Skuarnek će se suočiti sa stotinama svojih… »

Vesti dana »