Povezane vesti
Žena Darka Lazića progovorila o zdravstvenim problemima: Imam dijastazu, a pored toga i ovo... Zbog jedne stvari nosi široke…
Kurir 25.02.2025
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Srnu. Ona je sad putem društvenih mreža otkrila kakve probleme ima. - Kila na stomaku mi je bila baš vidljiva u trudnoći. Posle trudnoće je ostala vidljiva i činilo… »
Žena Darka Lazića progovorila o dva zdravstvena problema: "Imam dijastazu, a pored toga i ovo...", iznela u javnost sve…
Blic 25.02.2025
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Srnu. Ona je sad putem društvenih mreža otkrila kakve probleme ima. - Kila na stomaku mi je bila baš vidljiva u trudnoći. Posle trudnoće je ostala vidljiva i činilo mi se… »
Vesti dana »
Dve pucnjave u školama u Turskoj za dva dana: Istraga razmatra i mogućnost online radikalizacije napadača
Euronews pre 24 minutajoš 48 povezanih
Vučić pristao na duel, N1 odbio da ga pozove: Ništa od debate predsednika i Gocija
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih
CENTCOM: Američke snage zaustavile devet Iranskih brodova u prvih 48 sati blokade
RTV pre 2 satajoš 44 povezane
Raguš: "Nema opravdanja da opozicija izostane sa sednice, a sami podneli predlog"
Blic pre 1 satjoš 95 povezanih
Stefan Karić osuđen zbog prebijanja Nataše Šavije: Evo koliku kaznu je dobio, ovo su detalji
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane