Povezane vesti
Žena Darka Lazića progovorila o zdravstvenim problemima: Imam dijastazu, a pored toga i ovo... Zbog jedne stvari nosi široke…
Kurir 25.02.2025
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Srnu. Ona je sad putem društvenih mreža otkrila kakve probleme ima. - Kila na stomaku mi je bila baš vidljiva u trudnoći. Posle trudnoće je ostala vidljiva i činilo… »
Žena Darka Lazića progovorila o dva zdravstvena problema: "Imam dijastazu, a pored toga i ovo...", iznela u javnost sve…
Blic 25.02.2025
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Srnu. Ona je sad putem društvenih mreža otkrila kakve probleme ima. - Kila na stomaku mi je bila baš vidljiva u trudnoći. Posle trudnoće je ostala vidljiva i činilo mi se… »
Vesti dana »

Tramp: U slučaju iranskog napada na SAD uslediće odgovor koji do sada nije viđen
Sputnik pre 34 minutajoš 20 povezanih

Sunčan i topao dan pred Srbijom: Temperature do 31 stepen, manji pljuskovi sledeće sedmice
Glas juga pre 34 minutajoš 17 povezanih

Šokantno! Peca napustio studio nakon proglašenja pobednika Farme 8 "Razočaran sam, pobedio je nasilnik..."
Telegraf pre 4 minutajoš 16 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih

Remi Al Ahlija i Inter Majamija na startu klupskog Svetskog prvenstva
RTS pre 9 minutajoš 10 povezanih