Povezane vesti
Dara Bubamara odrasla u siromaštvu, a tvrdi da je zaradila više od milion evra: Roditelji joj pozajmljivali novac da prežive…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Dara Bubamara nikada se nije libila da priča o svom teškom odrastanju i tome da su njeni roditelji često pozajmljivali novac kako bi ona mogla da dođe u Beograd na audicije i iskoristi sve prilike da pokaže svoj talenat. Dara Bubamara je istakla… »
Srpska pevačica odrasla u siromaštvu, a sad tvrdi da je zaradila više od milion evra: "Borila sam se i uspela sam! Ništa mi…
Blic 25.02.2025
Pevačica Dara Bubamara nikada se nije libila da priča o svom teškom odrastanju i tome da su njeni roditelji često pozajmljivali novac kako bi ona mogla da dođe u Beograd na audicije i iskoristi sve prilike da pokaže svoj talenat. Dara Bubamara je istakla… »
Vesti dana »

Samit Šangajske organizacije za saradnju u Tjenđinu: ključni susreti i dogovori
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 53 povezane

RAT U UKRAJINI Zelenski: Rusija izgubila više od 290.000 vojnika od početka godine
Euronews pre 24 satajoš 31 povezana

Milojević posle pobede u Novom Pazaru: "Vratili smo se posle šokantnog poraza u Evropi koji nismo želeli..."
Telegraf pre 24 satajoš 24 povezane

ZLF: Gradska vlast i policija treba da primene zakon i raščiste prostor ispred Narodne skupštine
Beta pre 32 minutajoš 27 povezanih