Povezane vesti
Dara Bubamara odrasla u siromaštvu, a tvrdi da je zaradila više od milion evra: Roditelji joj pozajmljivali novac da prežive…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Dara Bubamara nikada se nije libila da priča o svom teškom odrastanju i tome da su njeni roditelji često pozajmljivali novac kako bi ona mogla da dođe u Beograd na audicije i iskoristi sve prilike da pokaže svoj talenat. Dara Bubamara je istakla… »
Srpska pevačica odrasla u siromaštvu, a sad tvrdi da je zaradila više od milion evra: "Borila sam se i uspela sam! Ništa mi…
Blic 25.02.2025
Pevačica Dara Bubamara nikada se nije libila da priča o svom teškom odrastanju i tome da su njeni roditelji često pozajmljivali novac kako bi ona mogla da dođe u Beograd na audicije i iskoristi sve prilike da pokaže svoj talenat. Dara Bubamara je istakla… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Bez dogovora SAD i Irana u Islamabadu, nuklearno pitanje ostaje nepremostiva prepreka (FOTO)
Insajder pre 55 minutajoš 46 povezanih
Srbi na Kosovu slave Uskrs, patrijarh SPC u Pećkoj patrijaršiji, mitropolit Teodosije u Gračanici
Beta pre 1 satjoš 68 povezanih
Više od 20 sati drame, epilog: - situacija na ivici fizičkog obračuna! Propali pregovori Amerike i Irana, otkriveno kako je došlo do totalnog razdora: "Adut je u mojim rukama" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 12. april: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 24 povezane