Povezane vesti
"Išla sam ulicom sa detetom bez ičega i vrištala na sav glas!" Stoja rodila sa 16, a onda prošla pakao! Isti dan kad ga je…
Kurir 25.02.2025
Pevačica Stoja Novaković svojevremeno je otkrila da je život nije mazio, te ispričala da se sa 16 godina udala, sina dobila u 17, a onda je sa 19 godina doživela tragediju od koje se teško oporavila. Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je… »
"Išla sam kroz selo i vrištala na sav glas, mislila sam da neću preživeti" Folkerka rodila sina sa 17 godina, a sa 19 je…
Blic 25.02.2025
Pevačica Stoja Novaković u svojoj bolnoj ispovesti je ranije za domaće medije ispričala da se sa 16 godina udala, sina dobila u 17, a onda je sa 19 godina doživela tragediju od koje se teško oporavila. Stoja i njen tadašnji suprugu su se venčali kada je… »
Vesti dana »
Globalni šok na tržištu nafte: Kratkoročni poremećaj ili sledi dodatni rast cena (VIDEO)
Insajder pre 56 minutajoš 55 povezanih
Vučić: Večeras ili ujutru očekujem jedan važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije
RTV pre 57 minutajoš 26 povezanih
Vučić čestitao Ramazanski bajram: "Želim da praznični dani donesu duhovnu snagu i blagostanje"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
EU lideri doneli zaključke o Ukrajini, Orban i Fico nisu potpisali
Politika pre 1 satjoš 33 povezane
Poleteo prvi avion Katar ervejza iz Dohe ka Beogradu nakon gotovo tri nedelje
Aero.rs pre 36 minutajoš 20 povezanih